Welkom bij Ripstar

Filters

Reviews
Afdeling Alles
 • Alles
 • Young - 193 Reviews
 • Snow - 73 Reviews
 • Surf - 239 Reviews
 • Kite - 28 Reviews
 • Family - 75 Reviews
 • Groups - 20 Reviews
Sortering Meest behulpzaam
 • Meest behulpzaam
 • Meeste sterren
 • Minste sterren
 • Nieuwste review
 • Oudste review
Bekijk 0 reviews

NEW: Drive-in family surfcamp op Ameland

Kamperen op ons pop-up surfdorp op Ameland met het hele gezin!

Drive in ons pop-up surfdorp op Ameland

Deze zomer kun je komen kamperen met het hele gezin op ons pop-up surfdorp op Ameland! Een week vol golfsurfen, kitesurfen en tot rust komen met je gezin, midden in de natuur en op steenworp van het strand. Het Drive-in Surfcamp voor families is speciaal voor gezinnen die met hun eigen (bus)camper, caravan en/of tent willen komen genieten van alles wat met surfen en de natuur te maken heeft. Een 7-daags avontuur voor jong en oud. Get ready, set, drive! 

Nu boeken

De faciliteiten

Het surfdorp ligt midden in de natuur van Ameland, bij Vakantiepark Klein Vaarwater. Op het surfdorp vind je een grote surfbar, waar je met de hele familie een latte macchiato, ijsje, of lunch special kunt halen en kunt bijkomen na jullie sportieve activiteiten op het strand en in de zee. Verder heeft het surfdorp buitendouches, hangmatten, een slackline, volleybalveld, wonkyboard en talloze spelmaterialen. Er ligt een luxe toiletgebouw bij het surfdorp, dat volledig draait op zonne-energie en is voorzien van vloerverwarming.

Jullie staanplaats

Op het drive-in camp krijgen jullie met het hele gezin een eigen staanplaats, waar ruimte is voor je eigen camper en/of tent. De staanplaats ligt verscholen tussen de heuvels en duinen van Ameland en is volledig voorzien van gras. De staanplaats liggen op een mooie, rustige plek op het camp. Op de staanplaats is genoeg ruimte aanwezig voor een grote camper, caravan, vouwwagen of grote tent. En geen zorgen; is elektriciteit aanwezig, mochten jullie dat nodig hebben.

Het camp

Ontdek het surfdorp

In het pop-up surfdorp vind je veel faciliteiten en activiteiten voor jong en oud! Geen eigen accommodatie? Dan kan je ook bij ons een luxe safarilodge boeken.

Het programma

Tijdens een 7-daags verblijf op het drive-in surfcamp kun je kiezen uit verschillende surfy activiteiten. Zo kun je optioneel golfsurflessen boeken voor jong en oud, of je kunt kiezen voor kitesurflessen. Is actie niets voor jou en wil je liever bijkomen? Er zijn ook dagelijkse yoga & mindfulness sessies op het strand en in de duinen. Voor de kinderen staan de hele week entertainers klaar, die zorgen voor spelavonden, volleybaltoernooien, clinics en een speciale sunset surfsessie. Hét hoogtepunt van de week! Wil je meer weten over de surf- en kitelessen? Je leest hier meer over alle activiteiten op het camp.

De natuur in

Ook buiten ons eigen surfdorp is er genoeg te beleven op Ameland. Het eiland is een fietsplek bij uitstek. Je kunt er prachtige fietstochten maken naar het strand, uitzichtpunten en natuurgebieden. Ook zijn er vele activiteiten voor het hele gezin, die je kunt ondernemen als je nog energie overhoudt na het kitesurfen en golfsurfen. Hier lees je meer over wat er te beleven is op Ameland.

 

Kamperen en genieten van natuur

Bereikbaarheid

Je bereikt het surfdorp met je (bus)camper via de veerboot, vanaf het Friese dorpje Holwerd. Het kan druk zijn in de zomer, dus het is aan te raden om de veerpont van te voren te reserveren. Na een overtocht van circa 50 minuten waan je je in een compleet andere wereld – en dat gewoon in Nederland! Vanaf de aankomst op Ameland is het nog tien minuten rijden tot je aankomst in het surfdorp.

Erbij zijn?

Lees meer informatie op deze Surf & Family pagina en boek nu!

Drive in & chill

Nu boeken