Welkom bij Ripstar

Filters

Reviews
Afdeling Alles
 • Alles
 • Young - 193 Reviews
 • Snow - 73 Reviews
 • Surf - 239 Reviews
 • Kite - 28 Reviews
 • Family - 75 Reviews
 • Groups - 20 Reviews
Sortering Meest behulpzaam
 • Meest behulpzaam
 • Meeste sterren
 • Minste sterren
 • Nieuwste review
 • Oudste review
Bekijk 0 reviews

Met welk materiaal kun je jouw actiesport goed filmen?

Leg jouw boardsport skills zelf vast!

Wil jij graag je eigen boardsport-content creëren, of heb je even geen zin om afhankelijk te zijn van een fotograaf? We got you! In dit blog leggen we uit hoe je het beste jezelf kan fotograferen of filmen tijdens het beoefenen van je favoriete boardsports. 

1/ Surf

Er zijn heel wat leuke manieren om jezelf te filmen tijdens het (kite)surfen. Het leuke aan jezelf filmen tijdens het surfen of kiten is dat het van heel dichtbij wordt gefilmd. Met de camera’s van GoPro is je beeldmateriaal dan ook superscherp!

De Hero11 Black camera van GoPro

Deze camera is door GoPro speciaal ontwikkeld om je eigen boardsportcontent te maken. Het complete waterproof design zorgt ervoor dat je zowel onder water als surfend scherpe beelden van jezelf kunt vastleggen. Met deze camera kun je zowel horizontale als verticale beelden vastleggen. Dat laatste is ideaal om meteen te kunnen connecteren met jouw sociale media. Daar heeft GoPro een speciale functie voor ingebouwd.

Maar hoe houd je zo’n camera nu vast? Ook daar zijn heeft GoPro verschillende designs voor bedacht. Het eerste design is een mondstukje, waar je de camera kan instoppen. Het is superhandig om POV-shots te maken en het zit ook nog eens heel comfortabel!

De tweede optie is om de GoPro vast te maken aan je surf/kiteboard. Het design is zo gemaakt dat het perfect blijft vastzitten aan de golf en jou volledige postuur kan filmen.

De laatste optie is een handcamera die je zelf kunt vasthouden. Het effect hiervan is super dynamisch beeldmateriaal, omdat je het ten allen tijden kunt draaien naar de positie die je zelf wilt. Met een handig touwtje kun je hem dan rond je arm doen, zodat hij zeker niet bij jou wegkan.

2/ Snow

Ook voor de sneeuw is de Hero11 black een fantastische camera! Met het handstatief kun je de camera op verschillende manieren vasthouden en dus verschillende coole shots van jezelf maken. Een Max Lens Mod zorgt voor een zicht van zo’n 160°! Zo kun jij jezelf zien snowboarden of skiën in breedbeeld!

Een tweede manier is de camera op je ski/snowboardhelm bevestigen. Ook dit zorgt weer voor een leuk pov-effect en je kan hem op een positie stellen die jij zelf fijn vindt. Je kan focussen op het uitzicht, of net op jouw boardskills!

Ziezo, we hopen dat we jou wat wegwijs hebben gemaakt in de wereld van GoPro. Jezelf filmen is superleuk, omdat alle aandacht naar jou gaat en je zelf kan filteren welk beeldmateriaal het coolst is geworden. Veel plezier tijdens het shredden wie weet wil je wel een keer met ons meekomen!

Shred en shoot!

Meer nieuws over Ripstar en GoPro

Ontdek al onze stories: