Welkom bij Ripstar

Filters

Reviews
Afdeling Alles
 • Alles
 • Young - 193 Reviews
 • Snow - 67 Reviews
 • Surf - 239 Reviews
 • Kite - 22 Reviews
 • Family - 75 Reviews
 • Groups - 20 Reviews
Sortering Meest behulpzaam
 • Meest behulpzaam
 • Meeste sterren
 • Minste sterren
 • Nieuwste review
 • Oudste review
Bekijk 0 reviews

Sportief bedrijfsuitje: 7 leuke ideeën op een rijtje!

Actieve groepsreizen, bedrijfsuitje
 • Leestijd: 4 minuten

Een uitje dat georganiseerd is door je bedrijf is natuurlijk altijd een goed idee om de band met je collega’s en je team te versterken! Er zijn tal van sportieve bedrijfsuitjes die je zou kunnen organiseren. Wij zetten enkele leuke op een rijtje.

1/ Ripstar bedrijfuitjes!

Ooit al gedacht om als bedrijfsuitje een surfcamp of wintersportreis te gaan doen? Dat is natuurlijk superleuk, want je leert een nieuwe sport, of je verbetert jezelf in je sport en je gaat ook nog eens hecht worden met je collega’s. Je kan bij ons altijd een offerte aanvragen voor een perfect op maat gemaakte groepsreis voor jouw team. Wij zorgen voor verblijf, eten en mega leuke surf/sneeuwlessen. Alles wat je maar wenst, wordt aan gedacht! Benieuwd? Lees hier snel meer!

2/ Outdoor adventure

Een outdoor adventure is een geweldige manier om teambuilding te bevorderen en de teamgeest te versterken. Denk aan activiteiten zoals klimmen, abseilen, boogschieten, paintballen, mountainbiken, kanoën of raften. Dit zijn allemaal spannende activiteiten die teamwork en samenwerking vereisen om succesvol te zijn. Deze skills die je daar leert zijn misschien ook wel handig op de werkvloer?

3/ Bootcamp

Een bootcamp is een intensieve en uitdagende workout die bestaat uit diverse kracht- en conditie-oefeningen. Het kan zowel buiten als binnen worden gegeven. Het doel van een bootcamp is om deelnemers uit te dagen en hun grenzen te verleggen. Samen als team moet je natuurlijk een zo goed mogelijk resultaat proberen te behalen. Een leuk idee is bijvoorbeeld om je team in 2 te verdelen en dan te gaan ontdekken wie de bootcamp-winnaar is. Je collega’s zullen vast en zeker gemotiveerd zijn, en al helemaal als er een prijs te winnen valt!

4/ Sporttoernooi

Een sporttoernooi is een leuk en competitief bedrijfsuitje. Denk aan sporten zoals voetbal, volleybal, basketbal of trefbal. Je kunt teams samenstellen en tegen elkaar laten strijden voor de overwinning. Dit kan ook een leuke manier zijn om verschillende afdelingen of teams binnen het bedrijf tegen elkaar te laten strijden. Is het zonnig? Dan kan je bijvoorbeeld iets op het strand organiseren! Denk maar een een badminton of beachvolleybal toernooi. Wedden dat je collega’s een dagje zee heerlijk zullen vinden?

5/ Yoga- of Pilatesles

Een yoga- of Pilatesles kan een ontspannende en verfrissende activiteit zijn voor een bedrijfsuitje. Het kan deelnemers helpen om te ontstressen en te ontspannen na een lange dag op kantoor. Yoga en Pilates kunnen ook helpen om de concentratie en focus te verbeteren. Dit bedrijfsuitje is ideaal wanneer je met je team bijvoorbeeld een stressvolle periode achter de rug hebt. Dan helpt dit natuurlijk om de batterijen weer even op te laden.

6/ Obstacle run

Een obstacle run is een uitdagende loop met diverse obstakels die deelnemers moeten overwinnen. Dit kan een geweldige manier zijn om de teamgeest te versterken en deelnemers uit te dagen. Het is ook een leuke manier om de gezondheid van werknemers te bevorderen en te stimuleren om regelmatig te sporten.

7/ SUP!

Tegenwoordig kun je op vele locaties met een groepje gaan SUPPEN. SUP, oftewel stand-up paddling is wanneer je op een soort van opgeblazen surfplank, en met een roeispaan op het water gaat voortbewegen. De plank is vrij stabiel, waardoor je niet al te veel risico loopt op eraf vallen. SUPPEN is ideaal wanneer het zonnetje schijnt. Dan kun je lekker over het water varen en ook nog wat kletsen met je collega’s! Beniewd naar andere leuke wateractiviteiten? Lees dan snel ons blog!

Zo, we hopen dat we hiermee wat leuke ideeën hebben kunnen meedelen over bedrijfsuitjes. Zien je jou binnenkort met je team op onze Ripstar reizen? 😉

Check Ripstar Groups!

Ontdek al onze stories: