Welkom bij Ripstar
Jouw review
 • Stap 1 - Kies afdeling
 • Stap 2 - Schrijf review
 • Stap 3 - Jouw naam

Super nice dat je een review achterlaat. Alle feedback helpt ons beter te worden.

Kies de afdeling

 • Surf
 • Snow
 • Kite
 • Wake
 • Groups

Wanneer was je mee?

Maand
 • Januari
 • Februari
 • Maart
 • April
 • Mei
 • Juni
 • Juli
 • Augustus
 • September
 • Oktober
 • November
 • December
Jaar
Stap 2 - Schrijf je review

Je was dus op mee met een activiteit van Ripstar . Vertel ons jouw verhaal.

Titel

Jouw verhaal

Stap 3 - Jouw naam en rating

We zijn bijna klaar om review [titel van 10 woorden] te posten. Even nog de laatste details

Jouw rating

Hoeveel van de 5 sterren geef je ons?

Jouw naam

Jouw e-mailadres

Laatste check
Jouw rating Aanpassen
Naam Aanpassen
E-mail adres Aanpassen
Titel Aanpassen
Verhaal Aanpassen
Versturen

Bedankt voor je review!

Filters

Reviews
Afdeling Alles
 • Alles
 • Young - 193 Reviews
 • Snow - 73 Reviews
 • Surf - 239 Reviews
 • Kite - 28 Reviews
 • Family - 75 Reviews
 • Groups - 20 Reviews
Sortering Meest behulpzaam
 • Meest behulpzaam
 • Meeste sterren
 • Minste sterren
 • Nieuwste review
 • Oudste review
Bekijk 0 reviews
Sportieve camps voor jongeren

Jongeren
vakanties

Ga mee op onze sportieve jongeren vakanties! Surfcamps of snowcamps onder professionele begeleiding.

Surfkampen & wintersport jongeren vakanties

Ripstar organiseert jongeren vakanties voor tieners en jongeren tussen de 12 en 17 jaar oud. Ook hebben we speciale sportieve camps voor 18+. Je kunt kiezen uit een surfcamp of snowcamp in de bergen. Zie jij jezelf al shredden op de piste of in de zee? Op onze sportieve jongeren camps ben je omringd door enthousiaste leeftijdsgenoten en crew bestaande uit fanatieke surfers, skiërs en snowboarders. Leer alle tips en tricks van ervaren instructeurs en beleef de zomervakantie van je leven op het camp. Vanwege de gezellige en kleinschalige setting is de groep binnen no time hecht, hierdoor kun je ook prima alleen komen. Bent u ouder en wilt u meer weten over de begeleiding van onze camps? Bekijk dan onze speciale pagina voor ouders.

wintersport jongeren in de Alpen

Waarom op jongeren vakantie met Ripstar?

Camps met 24/7 begeleiding door onze ervaren Ripstar Crew

Camps met 24/7 begeleiding door onze ervaren Ripstar Crew

Jongeren vakanties met 100% focus op sport en actie

Jongeren vakanties met 100% focus op sport en actie

Altijd inclusief lessen, eten, accommodatie én eten!

Altijd inclusief lessen, eten, accommodatie én eten!

Jongeren vakanties in de zomer

Of je nou op vakantie wil naar het buitenland of lekker in Nederland wil blijven, onze jongeren vakanties hebben voor ieder wat wils. In de zomermaanden bieden we allerlei surfcamps aan op verschillende locaties in Nederland, Frankrijk en Spanje. Zo kun je naar onze populaire jongeren surfcamps in het Franse Le Pin Sec, maar ook sfeer proeven in onze camps in Oyambe en Celorio. Voor de jongeren die het liever dichtbij huis zoeken hebben we een surfcamp op het prachtige Waddeneiland Ameland en een gloednieuw surfcamp in Hoek van Holland!

 

Jongeren vakanties in de sneeuw

Naast surfcamps voor jongeren heeft Ripstar ook jongen wintersport snowcamps in de winter. Het zelfde idee als de surfcamps, maar dan in de sneeuw. Je krijgt lessen op de piste en hebt genoeg tijd om ook zelf te gaan shredden. Verder zijn de camps compleet voorzien van een vol activiteiten programma. De crew is 24/7 aanwezig om te begeleiden en te helpen, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Jongeren vakanties bij Ripstar

Ripstar organiseert al sinds 2010 jongeren vakanties in de bergen en aan het strand. Door de jaren heen hebben we een uniek concept ontwikkeld voor onze sportieve jongeren vakanties, waarbij veilig een nieuwe sport leren voorop staat.

 • Sportieve kampen met 100% focus op sport: Onze kampen hebben een focus op de sport! Daarom krijg je op alle jongerenkampen lessen inclusief je boeking. We geloven namelijk dat iedereen iets bij kan leren. Beginners beginnen vanzelfsprekend bij het begin, terwijl gevorderden met onze ervaren instructeurs op pad gaan om hun kunsten te verbeteren. De hele week draait om lekker buiten en sportief bezig zijn.
 • Altijd een leerzaam én leuk programma: Naast onze lessen, is er op elk kamp een informatief én leuk programma, dat aansluit op de wensen van jongeren. Naast dat we theorie-avonden en clinics geven die jongeren de actiesporten die ze doen nog beter leren te begrijpen, organiseren we ook allerlei gezellige activiteiten zodat iedereen elkaar kan leren kennen. Zoals een pubquiz, movie night en een afsluitend feestje.
 • 24/7 begeleid door onze Ripstar Crew: Al onze reizen worden begeleid door ervaren instructeurs en crewleden met veel affiniteit met de sporten die we aanbieden. De meeste begeleiders komen van sportopleidingen. Alle begeleiders zijn in het bezit van een geldig VOG.
Vragen? Neem contact met ons op

Voor de ouders

Is uw kind enthousiast over onze jongeren vakanties? Top! Maar waarschijnlijk zit u als ouder nog wel met wat vragen.

Surfkamp Celorio, Spanje Young Ripstar

Onvergetelijke jongeren vakanties

Reviews

5/5

Fabrice

Deelnemer van Ripstar Young
in juli 2022

"Super gaaf”

Ik heb nog nooit zo’n perfect surfcamp gehad! Achteraf waren twee weken tekort, ik wil volgend jaar weer! De crew was leuk, gezellig, aardig, en bovendien behulpzaam. Ook de leuke spellen en activiteiten die we hebben gedaan zal ik nooit meer vergeten. Je bent al vrienden met iedereen voordat je elkaar ooit hebt gezien door de handige groepsapp. De lessen waren leuk en duidelijk. Ik kon niet surfen en had het nog nooit gedaan maar na de eerste week kon ik het al een beetje, je leert veel in een korte tijd! Dus kom ook! 🤙😁

5/5

Anna Verburg

Deelnemer van Ripstar Young
in augustus 2021

"Ripstar Young Surfcamp Ameland”

Ik heb op het surfcamp op Ameland een van de beste weken van mijn leven gehad! We hebben bijna elke dag wel gesurfd wat heel leuk was, ik heb ook heel veel geleerd want ik had hiervoor nog nooit gesurfd en nu kan ik het al best wel goed. De sfeer was geweldig, de groep was heel leuk en de crew was ook very nice. De tenten, de maaltijden en de activiteiten waren allemaal heel goed! Ik zou zonder twijfel nog een keer gaan volgend jaar. Dit kamp is zeker een aanrader!!

5/5

Eline Melman

Deelnemer van Ripstar Young
in januari 2020

"Echt heel erg leuk en gezellig!”

Ik vond alles aan de reis leuk, iedereen was aardig en het skiën was top. Ik vond dat we precies genoeg zelfstandigheid kregen en het vrijskien was leuk om na de les je techniek toe te passen. De activiteiten eromheen waren ook top en het uitgaan was erg leuk. Het was super dat de begeleiding niet erg oud was dus ik zag ze bijna niet als echt begeleiding dat was echt leuk.

Alle reviews

Welke bestemmingen biedt Ripstar aan voor jongeren vakanties?

Ripstar heeft camps voor jongeren in Frankrijk, Spanje, Nederland, Oostenrijk en Zwitserland.

Wat voor soort activiteiten kunnen jongeren verwachten tijdens deze vakanties?

Naast de surflessen zijn er sportactiviteiten zoals volleyballen, skateboarden of longboarden, slacklinen, wonkeyboarden en pingpong. Verder zijn er gezellige avondactiviteiten zoals een filmavond, een pubquiz, en het chaosspel. In de winter gelden dezelfde avondactiviteiten, maar zijn er clinics zoals ‘funpark tricks’, ‘carven op de piste’ en ‘je eigen board waxen en slijpen’.

Voor welke leeftijdsgroepen zijn Ripstar jongeren vakanties bedoeld?

Elk camp heeft zijn eigen leeftijdsgroep zodat er geen grote leeftijdsverschillen zijn op het camp. De leeftijdscategorieën zijn 12 t/m 15, 15 t/m 17, en 18+.

Is er een specifieke doelgroep of zijn de vakanties geschikt voor een breed publiek?

De doelgroep voor onze jongeren vakanties zijn voornamelijk Nederlandse en Vlaamse jongeren tussen de 12 en 17 jaar.

Wat voor soort accommodaties worden aangeboden tijdens de vakanties?

De accommodaties zijn in de zomer voornamelijk gezellige safarilodges. In de winter slapen we in gezellige jeugdherbergen of chalets.

Hoe zit het met maaltijden tijdens de vakantie?

De maaltijden zitten standaard inbegrepen bij de prijs. Er staat elke dag een ontbijt- en lunchbuffet klaar en in de avond is er een heerlijk twee gangen diner. Verder is er een gezellige bar waar je snacks en drankjes kunt kopen.

Zijn er professionele gidsen of instructeurs die de jongeren begeleiden?

De lessen worden verzorgd door ervaren gecertificeerde instructeurs. Verder zijn er tijdens het vrijsurfen en het zwemmen lifeguards aanwezig. Op het camp is er 24/7 begeleiding van ervaren crew.

Moeten deelnemers hun eigen uitrusting meenemen, of wordt dit verstrekt?

Alles wat je nodig hebt voor het surfen is op locatie aanwezig, het enige wat je zelf nog mee hoeft te nemen is je zwemkleren en zonnebrand. In de winter kun je ski- of snowboarduitrusting bij ons huren. Je kunt ook je eigen ski- of snowboard meenemen.

Zijn er specifieke voorbereidingen of trainingen die deelnemers moeten doen voordat ze aan de vakantie deelnemen?

Nee. De lessen zijn gebaseerd op het individuele niveau van de deelnemer. De deelnemers worden ingedeeld in groepjes gebaseerd op de hoeveelheid ervaring die ze hebben. Je kunt dus ook als beginner deelnemen.

Hoe lang duren de jongeren vakanties over het algemeen?

Meestal duurt een jongeren vakantie een week. Je gaat de bus in op vrijdag en komt zaterdagochtend aan. Dan verblijf je een week op het camp en ga je zaterdag avond weer terug naar huis. De precieze data staan per camp aangegeven. Je kunt natuurlijk ook twee weken komen!

Is er een vastgestelde planning voor activiteiten en rustdagen?

Ja, er is een vaste planning voor de activiteiten. Bekijk het volledige programma per camp.