Ripstar Young is het jeugdlabel van Ripstar. Door het organiseren van unieke en professionele snow-, surf- en wakeboard camps tijdens de schoolvakanties dragen wij onze passie voor action sports over op jongeren.

Door de kleinschaligheid én onze specialiteit in de sporten weten we met onze sportieve jeugdcamps een persoonlijke sfeer neerzetten. Gedreven door passie stimuleren we iedereen om nieuwe dingen te leren. De lessen zijn altijd inclusief en worden aangeboden door onze eigen Nederlandstalige gediplomeerde instructeurs.

Het team van Ripstar Young bestaat naast instructeurs ook uit begeleiders vanuit sport(hogescholen) en gymdocenten. Zij hebben allemaal de beste organisatorische, didactische en methodische vaardigheden om de camps volledig vorm te geven en te begeleiden. Wij geloven dat onze crew de doorslaggevende factor is in het succes van Ripstar Young. Elke keer weten zij de verwachtingen van de deelnemers te overtreffen, doordat ze iedereen persoonlijk leren kennen en meenemen in de wereld van de action sports. Dat veel deelnemers jaarlijks terugkomen op vakantie is daarom een logisch gevolg.

Sinds het prille begin van Ripstar zijn we betrokken geweest bij vele wintersportcamps, o.a. voor jongeren. Zo waren wij de uitvoerder van de succesvolle Boardmania en Snowcamp jeugdreizen van de Nederlandse Ski Vereniging en trainde Ripstar de Nederlandse snowboardselectie. In de afgelopen jaren zijn we ook nauw betrokken geweest bij de uitvoering van de wintersport en golfsurfreizen van Vinea en Simbo, waar Ripstar lessen, coaching en materiaal heeft verzorgd. Sinds 2013 zijn we volledig zelfstandig jeugdreizen gaan organiseren onder het label Ripstar Young.

De kwaliteit van Ripstar Young is ook zichtbaar in alle praktische zaken omtrent jeugdreizen. Zo rijden we met Royal Class bussen met alle benodigde keurmerken en begeleiden we deelnemers 24/7 vanaf het moment dat ze bij ons in de bus stappen. Alle begeleiders hebben een Verklaring Omtrent Gedrag. Daarnaast overnachten we in leuke accommodaties: bij de surf- en wakecamps richten we de camps in als knus Ripstar surfdorp en in Oostenrijk huren we tijdens de snowcamps de leukste accomodaties.