Welkom bij Ripstar

Filters

Reviews
Afdeling Alles
 • Alles
 • Young - 193 Reviews
 • Snow - 73 Reviews
 • Surf - 239 Reviews
 • Kite - 28 Reviews
 • Family - 75 Reviews
 • Groups - 20 Reviews
Sortering Meest behulpzaam
 • Meest behulpzaam
 • Meeste sterren
 • Minste sterren
 • Nieuwste review
 • Oudste review
Bekijk 0 reviews

Verzekering

Met Ripstar op reis? Het is belangrijk dat je goed verzekerd bent.

Reizen en op vakantie gaan doe je voor je plezier. Toch kan er altijd wat gebeuren en daarom is het belangrijk dat je goed verzekerd op reis gaat. Met een reisverzekering ben je goed beschermd tijdens de reis, met een annuleringsverzekering wanneer je niet kunt vertrekken of plotseling naar huis moet terugkeren.

Voor onze zomerreizen raden wij Europeesche Verzekeringen aan. Ga je met ons mee off-piste? Let dan goed op dat jouw reisverzekering ook off-piste met een gediplomeerde gids dekt! Wij raden dan de verzekeringen van de NKBV aan.

Kortlopende reisverzekering

Uw vakantie prima verzekerd van begin tot eind? Sluit hier een kortlopende reisverzekering af bij Europeesche Verzekeringen.

 • Wereldwijde hulp, 24 uur per dag
 • Snelle afhandeling van bagageschade
 • Sportrisico’s meeverzekerd
 • Sportuitrusting apart te verzekeren
 • Geen eigen risico bij geneeskundige kosten
 • Twee jaar nieuwwaardevergoeding voor bagage bij Optimaal

Het zal u tijdens een vakantie maar gebeuren: u wordt bestolen, krijgt pech onderweg of moet naar het ziekenhuis. Op die momenten kunt u ontdekken hoe belangrijk een goede reisverzekering is. De reisverzekering vergoedt niet alleen de schade die op reis ontstaat door diefstal of verlies. Ook de extra kosten waar u in het buitenland voor kunt komen te staan bij ziekte en/of ongeval.

Hulpverlening is een belangrijk onderdeel van de verzekering en is standaard verzekerd. De reisverzekering biedt hulp en dekt ook de kosten als u onverwacht naar huis terug moet, bijvoorbeeld omdat een naast familielid is overleden. Of als u een been breekt tijdens het skiën en in het ergste geval wanneer u komt te overlijden.

U kunt uw kortlopende reisverzekering zelf samenstellen

U kunt zelf kiezen uit de drie varianten Basis, Comfort en Optimaal. Daarnaast kunt u uw verzekering uitbreiden met diverse dekkingen, zodat deze volledig aansluit op uw reis.

Basis: de belangrijkste risico’s verzekerd

Met de Basis reisverzekering bent u goed verzekerd voor de belangrijkste risico’s tijdens uw reis. Zo bent u verzekerd voor deskundige hulpverlening via de Europeesche Hulplijn. Daarnaast heeft u recht op enkele belangrijke vergoedingen. Bijvoorbeeld als u per ongeluk iets stukmaakt in uw hotelkamer of vakantiehuis. Of als u plotseling extra reis- of telefoonkosten heeft. U heeft standaard Europadekking. Voor een reis buiten Europa kunt u de Basis reisverzekering uitbreiden met Werelddekking.

Comfort: meer dan ruime vergoedingen

De Comfort reisverzekering van de Europeesche biedt meer dan de Basis reisverzekering. Met Comfort krijgt u ruimere vergoedingen voor de dekkingen die u kiest, zoals geneeskundige kosten, ongevallen of bagage. Ook deze reisverzekering heeft standaard Europadekking, die u zelf kunt uitbreiden naar Werelddekking.

Optimaal: alles perfect geregeld

Wilt u geen enkel risico nemen? Dan is de Optimaal reisverzekering van de Europeesche perfect voor u. Wij hebben hiervoor een uitgebreide reisverzekering samengesteld, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bagage, geneeskundige kosten en rechtsbijstand zijn bijvoorbeeld standaard meeverzekerd. Bovendien vergoeden wij voor uw bagage tot twee jaar oud de nieuwwaarde, zonder eigen risico! Ook bij deze reisverzekering kunt u kiezen uit Europadekking of Werelddekking.

Dekkingsoverzicht kortlopende reisverzekering

Voor de voorwaarden, kik hier.

Kortlopende annuleringsverzekering

Vóór en tijdens de reis beschermd zijn tegen de kosten van annulering en ongebruikte reisdagen? Sluit dan een kortlopende annuleringsverzekering af bij Europeesche Verzekeringen.

 • Ook voor lastminuteboekingen
 • Alle annuleringsredenen mee te verzekeren
 • Ook onderdelen van een zelf samengestelde reis worden vergoed

Een annuleringsverzekering van de Europeesche is ideaal. Want die geldt niet alleen voor vertrek, maar ook tijdens uw vakantie. U kunt uw annuleringsverzekering volledig aanpassen aan uw wensen. U heeft de keuze uit twee verzekeringen: een standaard Annuleringsverzekering of een Allrisk Annuleringsverzekering.

Annuleringsverzekering: wat is standaard verzekerd?

Met onze standaard Annuleringsverzekering bent u goed verzekerd, als u uw reis moet annuleren. Naast de kosten van de annulering zijn ook de kosten van de ongebruikte reisdagen verzekerd. Dus mist u een deel van uw reis, bijvoorbeeld omdat u eerder naar huis moet? Dan ontvangt u van ons een vergoeding voor iedere dag dat u niet van uw reis heeft kunnen genieten. En heeft u zelf uw reis, bijvoorbeeld vliegticket, hotel en autohuur, samengesteld en valt een van de onderdelen uit? Dan vergoeden wij de wijzigings- of annuleringskosten van de overige onderdelen.

Allrisk Annuleringsverzekering

Wilt u zelf kunnen bepalen om welke reden u uw geboekte reis annuleert? Kies dan voor onze Allrisk Annuleringsverzekering. U kunt dan niet alleen een beroep doen op de annuleringsredenen die in de voorwaarden van de basisverzekering staan, maar mag zelf bepalen om welke reden u niet op vakantie wilt. Bijvoorbeeld omdat uw beste vriend(in) ernstig ziek wordt, of als u toch die nieuwe baan of opdracht krijgt en snel moet beginnen. U krijgt voor deze extra annuleringsredenen dan 75% van uw annuleringskosten vergoed.

Dekkingsoverzicht kortlopende annuleringsverzekering

Voor de voorwaarden klik hier.