Werken bij Ripstar

Ben jij een gepassioneerde en getalenteerde boardsporter en wil jij ons team versterken? Bekijk hieronder welke vacatures er beschikbaar zijn, voor zowel ons kantoor-, winter- als zomerteam!

Office jobs

Ripstar is een dynamisch bedrijf en biedt jouw een uitdagende baan in een jong, sportief en ambitieus team. Wij streven er naar om onze geliefde snow- en surfsport naar een hoger niveau te brengen, maar tegelijkertijd ook toegankelijker, veiliger en leuker te maken voor een brede doelgroep. Wij organiseren reizen van de hoogste kwaliteit, onze kracht is een diep gewortelde passie voor boardsports. Als team steken wij veel commitment in het realiseren van een unieke beleving voor onze gasten. 

Stage

Ben jij opzoek naar een uitdagende stage waar eigen initiatief en ontwikkeling voorop staan? Durf je verantwoordelijkheid te pakken en met een kritische blik advies te geven? Wij werken met een klein team en jij als stagiaire wordt daar al snel onderdeel van. 

Snowteam

Heb jij je diploma('s) op zak en ben jij die fanatieke ski-/snowbaordinstructeur die wij zoeken? Ben jij niet weg te slaan van de piste om die ene perfecte foto te schieten? Of kan jij op een andere manier een bijdrage leveren aan een onvergetelijke reis naar de sneeuw met Ripstar? Meld je aan voor ons snowteam! 

Surfcrew

Sta je liever met je bloten voeten in het zand en is de oceaan ook jouw grote liefde? Check dan welke zomer job het beste bij jou past. Misschien ben jij wel een geboren entertainer, heb jij bakken met ervaring wanneer het aankomt op fotograferen of kun je nu eindelijk jouw passie voor koken en surfen combineren? Wanneer je 20 jaar of ouder bent en je de juiste ervaring hebt om een bijdragen te leveren aan het realiseren van een unieke surfvakantie voor onze deelnemers, kun je nu solliciteren op de leukste zomer job!

Wakecrew

Ben jij regelmatig bij de wakeboardbaan te vinden en ben je stoked om jouw passie over te dragen op onze deelnemers? Wordt instructeur of crewmember bij ons wakeboard camp! 

Open sollicitatie 

Staat er geen vacature tussen die past bij jouw ambities en ervaring, maar weet je zeker dat je ons team met jouw kennis en kunde kunt versterken? Laat het ons weten! Ripstar is flexibel en altijd bereid mee te denken, wij zijn benieuwd naar je ideeën!