Welkom bij Ripstar

Filters

Reviews
Afdeling Alles
 • Alles
 • Young - 193 Reviews
 • Snow - 73 Reviews
 • Surf - 239 Reviews
 • Kite - 22 Reviews
 • Family - 75 Reviews
 • Groups - 20 Reviews
Sortering Meest behulpzaam
 • Meest behulpzaam
 • Meeste sterren
 • Minste sterren
 • Nieuwste review
 • Oudste review
Bekijk 0 reviews

Waarom kitesurf vakanties de moeite waard zijn

Enkele leuke redenen om mee te gaan op kitevakantie!

 • Leestijd: 3 minuten

Ben je benieuwd of een kitesurf vakantie de moeite waard is? Wij vinden van wel en leggen graag uit waarom! Get stoked!

1/ Vakantie op een toplocatie!

Waar er gekitesurft wordt, zijn meestal mooie stranden en een prachtige natuur in zicht. Of je nu naar het noorden of naar het zuiden gaat voor je kitevakantie, overal heb je de zee en het strand dichtbij. Kijk maar eens naar onze kitecamps in Denemarken of Sicilië! Daar heb je de zee lekker dichtbij. Het gevoel van de wind op je gezicht en de zoute geur van de zee zorgen voor een hele leuke ervaring. Naast het kitesurfen kun je de mooie locaties verder gaan verkennen op de fiets of al lopend!

2/ Een vakantie vol avontuur

Kitesurfen is op zich al een heel avontuur. Of je het nou nog nooit gedaan hebt, of al een ervaren kiter bent, elke kitesurf-sessie zit vol leuke verrassingen! Elke keer weer zul je nieuwe dingen leren en de adrenaline door je lijf voelen gieren. Het gevoel van vrijheid en snelheid terwijl je over het water glijdt, voortgestuwd door de kracht van de wind, kan erg opwindend zijn. Het wordt een geweldige vakantie vol sport, spel en avontuur, waar geen dag hetzelfde zal zijn!

3/ Je zult je grenzen verleggen

Ben jij ook iemand die constant op zoek is naar zijn grenzen verleggen? Dan zit je bij Ripstar aan het goede adres! Kitesurfen is een sport waarin je voortdurend kunt groeien en jezelf kunt uitdagen. Naarmate je meer ervaring opdoet, kun je nieuwe vaardigheden leren, zoals het uitvoeren van sprongen, tricks en het navigeren door verschillende weersomstandigheden. Het gevoel van vooruitgang en het overwinnen van uitdagingen kan veel voldoening brengen.

Wie met ons mee komt kiten krijgt les van de beste en meest ervaren instructeurs, die er nauw op toekijken dat jij het beste uit jezelf haalt. Ze gaan met jou analyseren wat er goed zit en wat er beter kan, zodat jij je grenzen verlegt en ook nog eens verbetert in de sport!

4/ Je maakt snel nieuwe vrienden

Op een Ripstar-camp ben je nooit alleen! Veel van onze gasten komen alleen, maar vertrekken weer met een hoop vrienden erbij. Onze kitesurfvakanties bieden de mogelijkheid om in contact te komen met andere enthousiaste kitesurfers. Het is een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en samen plezier te hebben op en naast het water.

Onze crew zorgt ervoor dat de gasten een hechte groep vormen, zodat iedereen op zijn gemak is op onze camps. Heb je dus niemand uit je vriendenkring van thuis die meekan op kite vakantie? Laat dit jou vooral niet tegenhouden, want nieuwe vrienden heb je bij ons in no-time!

5/ Kitesurfen is goed voor je lichaam

En als we nog niet genoeg redenen hadden opgesomd waarom een kite vakantie de moeite waard is, dan is deze zeker ook nog een hele goeie. Kitesurfen is heel goed voor je lichaam. Je wordt sterker, wat je minder vatbaar maakt voor spierpijnen. Daarnaast krijg je er ook nog eens een strak lichaam van en heeft het positieve effecten op je mentale gezondheid. Even weg zijn van de dagelijkse sleur en in contact komen met de natuur is heel goed voor je geest. Alleen maar voordelen dus!

Heb je na het lezen van deze redenen zin gekregen om met ons mee te komen kitesurfen? Wat leuk! Voor meer informatie en boeken kun je terecht op onze website!

Kitesurfvakanties zijn top!

Ontdek al onze stories: