Welkom bij Ripstar

Filters

Reviews
Afdeling Alles
 • Alles
 • Young - 193 Reviews
 • Snow - 73 Reviews
 • Surf - 239 Reviews
 • Kite - 22 Reviews
 • Family - 75 Reviews
 • Groups - 20 Reviews
Sortering Meest behulpzaam
 • Meest behulpzaam
 • Meeste sterren
 • Minste sterren
 • Nieuwste review
 • Oudste review
Bekijk 0 reviews

Ontmoet Team KaPOW 2023!

Maak kennis met onze freeriders die ons vergezellen in Kaprun.

Van 15 tm 17 december 2023 organiseert Ripstar weer de traditionele opening van het Freeride-seizoen. Het thema is een beetje ‘back2theroots’ met Kaprun als bestemming. Daar is KaPOW! namelijk ooit begonnen. KaPOW! is een driedaags evenement om je Freeride-seizoen goed te beginnen. Je kunt er allerlei clinics volgen, van afdaaltechniek, via mountaineering naar freeriden olv een gids. Uiteraard is er oom tijd om zelf een rondje af te dalen.

Er zijn twee arrangementen:

Intro Freeride

Het arrangement voor deelnemers die nog geen of weinig freeride ervaring hebben of die voor het eerst meegaan.

Advanced Freeride

voor deelnemers die al vaker mee zijn geweest naar KaPOW, of die veel freeride-ervaring hebben.

Alle details kun je uiteraard teruglezen op onze informatiepagina. Met trots willen we hier alvast het team voorstellen dat dit jaar meegaat naar Kaprun!

Lars Vanhaelewijck

Lars is een oudgediende bij Ripstar! Hij is sinds jaar en dag al een vertrouwd gezicht bij reizen en evenementen zoals KaPOW! Lars woont in het mythische Chamonix waar hij in januari ook een reis van Ripstar zal begeleiden. Hij kent daar immers ieder hoekje en gaatje! Lars is uitermate relaxed en brengt bergen ervaring met zich mee. We zijn er trots op dat hij er dit jaar weer bij is!

Tomas van Lieshout

Tomas is een UIAGM berg- en skigids. Hij houdt van een grap, heeft altijd een goed humeur en geen moeite is hem teveel. Tomas woont in de Alpen en is het hele jaar in de bergen onderweg: zomer en winter. Hij heeft al meerdere reizen voor Ripstar begeleid, waaronder vorig jaar ook KaPOW!

Rik van Odenhoven

Rik mag zich sinds dit jaar UIAGM berg- en skigids noemen. Rik is een goede organisator en een geboren ‘educator’. Hij woont in de Alpen en reist daar al jaren rond op zoek naar avontuur. Vorig jaar begeleidde Rik ook al onze KaPOW! clinics.

Susan Beks

Susan is een voormalig wedstrijdskiester van de nationale top. Ze heeft dus een skitechniek om van te smullen! Inmiddels heeft haar interesse zich van het ijs op de wedstrijdpistes naar de poeder van het freeriden en toeren verlegd. Dat heeft meteen geresulteerd in een tweede plek bij haar eerste deelname aan het NK Freeriden! Daarnaast is Susan altijd een vrolijke, servicegerichte en energieke gastvrouw voor de deelnemers van KaPOW!
Lees meer over Susan

Rolf Westerhof

Rolf is een oudgediende uit de wintersport. Hij maakte al off-piste afdalingen toen ski’s nog twee meter lang waren en liep vele huttentochten in de Alpen. Als technisch redacteur en testleider bij de Nationale Skitest van de NSkiV weet hij veel over ski’s en skimateriaal en al 17 jaar verdient hij zijn sporen met het geven van lawine-opleidingen.
Lees meer over Rolf

Wij hebben alvast zin om er een topeditie van te maken! Jij ook? Kom dan met ons mee!

Sfeerbeelden van KaPOW 2022!

Lees meer