Welkom bij Ripstar

Filters

Reviews
Afdeling Alles
 • Alles
 • Young - 193 Reviews
 • Snow - 73 Reviews
 • Surf - 239 Reviews
 • Kite - 28 Reviews
 • Family - 75 Reviews
 • Groups - 20 Reviews
Sortering Meest behulpzaam
 • Meest behulpzaam
 • Meeste sterren
 • Minste sterren
 • Nieuwste review
 • Oudste review
Bekijk 0 reviews

Meet Noa: de (niet zo) nieuwe aanwinst van het office team

Van stagiair, tot campmanager, tot office team: Noa does it all.

 • Leestijd: 5 minuten

Als je met ons al op surftrip bent geweest, dan heb je ongetwijfeld de enthousiaste Noa al eens voorbij zien komen. Ze legde en lang en spannend carrièrepad af bij Ripstar, en daar zijn we natuurlijk trots op. Sinds januari werkt ze fulltime bij Ripstar als Operationeel Manager. Tijd voor wat vragen!

Je zit al 7 jaar bij Ripstar. Vertel; hoe ben je ooit met ons in aanraking gekomen?
“Eigenlijk kwam ik voor het eerst in aanraking met Ripstar vanwege mijn opleiding. Met alle tweedejaars Sport, Management en Ondernemen (SM&O) studenten gingen wij naar Saalbach voor een wintersportreis. Ripstar verzorgde hiervoor alle materialen. Na deze wintersportreis heb ik besloten om mijn Anwärter snowboard te gaan halen en heb ik bij Ripstar gesolliciteerd voor een stage. Daarna ben ik eigenlijk nooit meer echt weg gegaan.”

Je hebt stagegelopen, je bent camp manager geweest en je hebt nu voor de tweede keer een baan. Wat heb je eigenlijk níet gedaan bij Ripstar?
“Haha, ik heb inderdaad alles wel gedaan! Ik ben begonnen als stagiair en snowboardleraar. Daarna ben ik vijf jaar camp manager geweest bij het Surf & Family camp en de afgelopen twee jaar bij het Premium Surfcamp 25+. Ik werk nu voornamelijk voor de Surf maar vind Snow en Kite ook helemaal leuk!”

Je snowboard en surft ook, al zullen de meeste mensen je van het surfen kennen. Hoe ben je met beide sporten begonnen en wat vind je nou eigenlijk vetter?
“Eigenlijk ben ik begonnen met skiën als 3-jarig meisje en ben rond mijn veertiende geswitcht naar snowboarden. Daar was ik meteen helemaal fan van. Zeker na mijn Anwärter gehaald te hebben en samen met de andere leraren van de pistes te knallen. Helaas heb ik toen vanwege een kruisbandblessure een lange tijd niet meer kunnen snowboarden. En precies in die periode ben ik begonnen met surfen. Surfen en alles eromheen vind ik heerlijk! Met surfen ben ik ontzettend gedreven om beter te worden en wil ik graag de beste zijn. Maar naast de adrenaline en de snelheid is het ook bijna meditatie, omdat je helemaal opgaat in de natuur. Dus wat vind ik het vetste? Voor nu moet ik dan toch voor surfen kiezen, maar gelukkig hoef ik niet echt te kiezen.”

Je gaat nu meewerken in de operations. Wat houdt dat precies in en wat ga je dan nu allemaal doen?
“Dit is de eerste zomer dat ik niet meer zelf aan de slag ga als camp manager, maar mij voornamelijk bezig ga houden met de operationele zaken rondom de surfcamps in Nederland, Frankrijk en Spanje. In de voorbereiding zal mijn werk bestaan uit het selecteren en opleiden van de camp managers, dat zullen er dit jaar elf zijn verspreid over zes verschillende locaties, in drie verschillende landen. Hierbij moet ik ervoor zorgen dat de campmanagers helemaal klaar zijn om een goed seizoen te draaien.

Ook zal ik in de aanloop van het seizoen veel contact hebben met het opbouwteam om ervoor te zorgen dat de camps helemaal ready zijn om de gasten te ontvangen. Gedurende het hoogseizoen ondersteun ik de camp managers waar nodig en heb ik een controlerende functie die ervoor zorgt dat de kwaliteit van de camps gewaarborgd blijft. Ook onderhoud ik contact met campings, andere surfcamps en locals.”

Wat ga / hoop je deze zomer allemaal te veranderen aan de camps? Wat is je missie bij Ripstar?
“Ik wil ervoor zorgen dat ik de kennis en de ervaringen die ik de afgelopen zes jaar als camp manager heb opgedaan kan overdragen aan de nieuwe camp managers. Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat we de kwaliteit van alle camps gelijk trekken en elk jaar beter worden.”

Zien we je nog wel terug op de surfcamps deze zomer? 
“Jazeker!!! Ik zal de hele zomer aanwezig zijn op de surfcamps. Maar ik ben dit jaar wat minder op één locatie aanwezig; ik zal veel van locatie wisselen.”

Je hebt er ongetwijfeld veel, maar wat is je leukste Ripstar-moment? En is er een situatie waar je nooit meer in hoopt te belanden?
“Ik denk toch wel echt het leren down the line te surfen. En de eerste paar keer dat dit echt lukt, dat gevoel vergeet je nooit meer. Voor de tweede vraag moet ik direct denken aan een vervelende situatie waarbij er een ongeluk is gebeurd en je de ambulance moet bellen. Dit zijn situaties die je liever niet wil hebben. Al bij al heb ik natuurlijk superveel fantastische ervaringen bij Ripstar, en dat is ook waarom ik het al zo lang doe en nog niet van plan ben om te stoppen!”

Tot slot – laat ons jouw 4 favoriete Ripstar-foto’s door de jaren heen zien!

Noa's favoriete foto's!

Lees je graag nog meer over Noa en onze andere medewerkers? Check dan onze team pagina!

Ontdek al onze stories: