Welkom bij Ripstar

Filters

Reviews
Afdeling Alles
  • Alles
  • Young - 193 Reviews
  • Snow - 73 Reviews
  • Surf - 239 Reviews
  • Kite - 22 Reviews
  • Family - 75 Reviews
  • Groups - 20 Reviews
Sortering Meest behulpzaam
  • Meest behulpzaam
  • Meeste sterren
  • Minste sterren
  • Nieuwste review
  • Oudste review
Bekijk 0 reviews

De leukste kitesurfvakanties op een rij!

1/ Voor de hele familie

Op ons kitesurfcamp op Ameland is er kitesurf-pret voor het hele gezin! Je krijgt 4 keer een kitesurfles van 2,5 uur, die gegeven wordt door een ervaren Ripstar instructeur. De lessen zijn in kleine groepjes, met veel persoonlijke aandacht. Zo kun je in een week tijd al wat progressie maken. Het materiaal krijg je van ons, je hoeft dus niets mee te nemen, al mag je natuurlijk wel je eigen kite-uitrusting meenemen, moest je die hebben!

Naast het kitesurfen zijn er op ons camp nog veel meer leuke dingen te beleven! Je ontmoet een heleboel andere families, wat altijd voor een gezellige sfeer zorgt. Onze enthousiaste crew heeft altijd leuke activiteiten in petto bezorgt je op deze manier een onvergetelijke vakantie! Alle activiteiten zijn natuurlijk vrijblijven, het is tenslotte jouw vakantie.

Slapen kun je doen op een staanplaats of in een van onze volledig uitgeruste lodges. Ons keukenteam maakt meermaals per week een heerlijke maaltijd klaar, maar je kunt er ook voor kiezen om lekker te barbecueën. We hebben lodges voor 4 of 5 personen, met een tweepersoonsbed voor de ouders en stapelbedden voor de kids.

Hebben jij en je gezin zin om mee te gaan, dan kun je hier boeken!

2/ Voor volwassenen

Denemarken

Op ons kitesurfcamp in Denemarken leer jij in no-time kitesurfen! Op zo’n 780 kilometer van Utrecht ligt het Ringkobing Fjord. Dat is het grootste meer van West-Denemarken. De ideale kitespot voor zowel beginners als intermediates, als je onze kite instructeurs moet geloven. We hebben een heerlijk camp voor 20 plussers in de duinen opgezet, waar je kunt genieten van zon/zee/kiten en leuke activiteiten!

Naast kitesurfen kun je ook genieten van yogasessies, SUP’en, een poolparty en vele chillings met alle andere leuke mensen die met ons mee naar Denemarken zijn gekomen.

Sicilië

Klaar om te kitesurfen op de grootste lagoon van Europa? Dan is onze kitesurf reis naar Sicilië iets voor jou! Deze reis is voor alle volwassenen die met like-minden mensen willen kitesurfen, genieten van de zon, relaxen en af en toe een klein feestje willen bouwen. Het weer in Sicilië is heerlijk mediterraans, net zoals de warme zee!

Het tweede beste deel van deze reis? Het heerlijke Italiaanse eten dat je op deze trip zult kunnen krijgen. Geniet van de Italiaanse keuken, wijnen aperietieven en meer!

3/ Zin in een korte trip?

Heb je zin om er een weekendje tussenuit te gaan? Dan is onze Sail&Kite trip op de Waddenzee perfect! Slapen doe je op een fantastisch zeilschip. Vertrek is op vrijdagavond, dan varen we uit over de Waddenzee.

Op zaterdag meren we aan op een waddeneiland naar keuze, afhankelijk van waar de beste wind is. Dan gaan we kitesurfen en zorgt onze crew voor het nodige entertainment. Er kan ook gesupt worden indien er te weinig wind is. ‘s Avonds doen we natuurlijk ook een te gekke après-kite party op de boot. Gezelligheid gegarandeerd!

Kom met ons mee!

Ontdek al onze stories: