Freeride Fieberbrunn

Fieberbrunn is legendarisch bij freeriders. Elk jaar is hier dan ook een stop van de Freeride World Tour. De Wildseeloder biedt alle uitdaging voor de pro's, maar ook in de rest van het gebied is voldoende moois te vinden, zowel voor de pro's als voor de freerider die op zoek is naar open poedervelden of mooie treeruns. Fieberbrunn heeft heel wat verassingen in petto!

FWT Fieberbrunn


Locatie

Fieberbrunn is een gezellig wintersport-dorpje gelegen in het Pillerseetal. Ook naast het snowboarden biedt Fieberbrunn voldoende mogelijkheden tot ontspanning. Na een dag snowboarden kan je de dag goed afsluiten in één van de gezellige restaurants voor een heerlijke Oostenrijkse maaltijd of drankje!

Fieberbrunn was een van de eerste gebieden die het snowboarden serieus nam. Niet voor niets is het dan ook al jaren populair bij freeriders, treeruns, poedervelden, je vindt het hier allemaal! Daarnaast worden er elk jaar belangrijke snowboardwedstrijden georganiseerd. Fieberbrunn heeft een verlichte halfpipe, waardoor je ook in de avond uurtjes kan boarden, als je daar tenminste nog energie voor hebt, na een dag door de poeder geknald te hebben! Het ski-gebied van Fieberbrunn is gelegen op 2020 m hoogte door deze hoogte kan je zelfs tot in april nog skiën en boarden. Het biedt je een groot aanbod aan pistes in alle moeilijkheidsgraden: van beginnend tot zeer gevorderd, maar van die pistes zullen we natuurlijk zo min mogelijk gebruik maken.

Fieberbrunn skigebied