Community

No friends on powderdays! Of wel? De Ripstar community is een (in snel tempo groeiende) groep mensen met een grote liefde voor het snowboarden en freeskiën. Één van de belangrijke waarden voor Ripstar is onze passie voor de sneeuwsporten aan onze deelnemers van de camps en reizen over te dragen. Jaarlijks helpen wij onze gasten op de Freeride en Backcountry camps aan hun welverdiende faceshots, poeder-turns en off-piste ervaring. Iedereen die mee geweest is kent het gevoel, de ervaring en de voldoening die je er van krijgt! 

Uiteraard ga je niet alleen op pad en brengen wij je samen met onze gidsen, crew en andere leuke mensen. Samen unieke belevingen meemaken en dezelfde passie delen brengt ons samen. Dit creëert een community. We bestaan al een tijdje en deze groep wordt alsmaar groter en groter. Om de community vorm te geven worden deelnemers, gidsen en crew van onze camps automatisch Ripstar Member. Dit geldt ook voor onze trainingen en opleidingen. Wij organiseren reünies voor Members om weer samen te komen en de mooie herinneringen te delen. Daarnaast organiseren we ook evenementen exclusief voor Members, zoals de jaarlijkse Member Sale eind oktober. 

Nog geen Member, maar wil je wel op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen, camps en evenementen? Meld je aan voor de mailinglist. 

Volg ons op Facebook en andere social media. Hier vind je nieuws, promotiefilmpjes, foto's van de reizen, info over aanstaande events, goede muziek en misschien nog wel belangrijker: je kan in contact komen met anderen die naar hetzelfde camp zijn gegaan of die nog met hetzelfde camp meegaan als jij! Handig voor het carpoolen. We proberen voor elk camp een aparte evenementpagina op Facebook aan te maken. Klik op onderstaande buttons en stay tuned! 

    

 Ripstar is er niet alleen gekomen en bedankt alle sponsoren en partners die ons steunen! Enjoy the ride!