Snow & Family

 

NIEUW vanaf winterseizoen 2019-2020!

Een onbezorge wintersportvakantie voor gelijkgestemde gezinnen. Met het hele gezin skiën, snowboarden, après-skiën, nieuwe mensen ontmoeten, nieuwe dingen leren op de piste of zelfs in het funpark. Dat is waar het om draait bij een Ripstar Snow & Family vakantie. Met gelijkgestemde gezinnen genieten van alles wat wintersporten zo leuk maakt.

 

Overdag skiën en/of snowboarden met je eigen gezin of lessen volgen met andere gezinnen. Je eerste bochten leren of je techniek bijschaven om die carvebocht nog beter in te sturen. En eind van de middag gezellig de dag bespreken onder het genot van een drankje terwijl de kinderen zich vermaken met een leuk middagprogramma. Onbezorgd, ongedwongen, sportief en gezellig!

De Snow & Family reizen zijn vanaf medio september boekbaar, dus houd deze website in de gaten. Heb je interesse om mee te gaan en wil je op de hoogte gehouden worden van deze reizen? Stuur dan een mailtje naar snow@ripstar.nl en wij houden je op de hoogte wanneer de reizen boekbaar zijn.