Surf & Family: Unieke surfvakantie voor families

Wil je met je gezin een actieve en sportieve vakantie beleven aan de Franse kust? Dan is Surf & Family het leukste avontuur voor jullie gezin! Hier leer je tijdens een relaxte en actieve vakantie met het hele gezin surfen.

Op het strand en tijdens de theorieavond leren onze gediplomeerde surfinstructeurs jullie alles over surftechnieken, materialen en de oceaan. De lessen zijn vormgegeven voor zowel volwassenen als jongeren, waardoor iedereen zijn eigen surfbeleving krijgt. Ook aan de allerjongsten is gedacht, want tijdens het 'Surfen met Smurfen’ gaan jullie samen te water!

Ripstar Surf & Family heeft maar liefst twee locaties in Frankrijk, te weten ons gezellige camp in L’Amélie Plage en een sfeervol familiecamp in ons Ripstar-dorp in Montalivet. Deze locaties aan de Atlantische Oceaan bieden naast een prachtige omgeving zeer goede omstandigheden om te (leren) golfsurfen met het hele gezin.

Surfen met de hele familie
Van jong tot oud, van beginnend tot ervaren surfer: zowel L’Amélie Plage als Montalivet is de ideale surfspot voor ieder gezinslid. Allebei de Ripstar Surf & Family camps bieden surfpakketten per persoon, dus jullie kunnen zelf bepalen wie gaat surfen en op welk niveau dat is. Na de surflessen hoeft niemand zich te vervelen, want we organiseren iedere dag de leukste clinics en spelletjes. Een potje beachvolleybal, lekker slacklinen of gewoon even chillen in de hangmat: niets moet en alles mag.

L’Amélie Plage versus Montalivet

Surf & Family in L'Amélie Plage
Ons huiselijke camp in L'Amélie Plage is te vinden op 4-sterrencamping Sandaya waar we jullie graag verwelkomen in een van onze vijf volledig ingerichte en luxe lodges. Ook kun je zelf op de camping een staanplaats, mobile home of lodge met seaview boeken en aan onze surflessen deelnemen. Een luxe zwembad, warme douches en het gehele clinic- en activiteitenprogramma zijn inbegrepen. De camping bevindt zich aan zee en het nabijgelegen surfdorp Soulac sur Mer is per auto of fiets makkelijk te bereiken.

Ik heb er wel spijt van dat ik zelf geen surfles heb genomen! De jongens hebben hele goede surflessen gehad en zijn echt beter geworden. Ze hebben steeds iedere dag iets nieuws geleerd en 's avonds gingen we lekker met z'n allen naar het strand. Ook op de camping werd veel georganiseerd, net als de vele Ripstar-clinics.
Moeder + 2 zoons (12/15)

Surf & Family in Montalivet
Op ons sfeervolle familiecamp ‘Ville Ripstar’ in het Ripstar surfdorp in Montalivet willen we meer zijn dan een aanvulling op jullie vakantie. Onze twaalf luxe lodges vormen jullie thuisbasis, maar je kunt ook voor een eigen staanplaats kiezen op ditzelfde terrein. Ook hier zorgen onze entertainers voor een uitgebreid activiteitenprogramma én kunnen de kinderen zich uitleven op een groot Action Sports Area. Onze chefs koken drie keer per week een culinair driegangendiner en ook voor een vers croissantje of baguette in de ochtend wordt gezorgd (tegen meerprijs). Het strand ligt op zo’n 600 meter en met een kwartiertje lopen bevind je je middenin het levendige dorpje Montalivet.

Montalivet is heel relaxed en mellow en de lodges erg luxe. Na een week op het nieuwe Surf & Family camp in Montalivet zijn wij nog een week naar het Ripstar-camp in L'Amélie geweest. Hier is het nabijgelegen Soulac een gezellig dorpje waar je lekker uit eten kunt gaan. Op beide locaties is de crew heel aardig, relaxed en relaxed. Alles kan en alles mag. Onze zoon gaat thuis zeker door met surfen!
Vader, moeder en 2 kinderen (16/20)