Ripstar Membership

Als Ripstar Member profiteer je van diverse kortingen en krijg je toegang tot exclusieve events voor Members...

Je wordt Ripstar Member op het moment dat je met één van onze camps, reizen of activiteiten bent mee geweest. Je kan je member status vinden op je persoonlijke pagina. Jaarlijks versturen wij de membercards naar de nieuwe Members. Heb je deze niet ontvangen of wil je een nieuwe ontvangen? Dan kan je dat ook aangeven op je persoonlijke pagina. 

  • Member (Iedereen die bij ons een camp, reis of andere activiteit heeft geboekt)
  • Star Member (iedereen die bij ons een instructeurs opleiding heeft gevolgd)
  • Team Member (iedereen die bij ons als crew heeft gewerkt of aan het werk is)

Eens een Member, voor altijd een Member! Dit merken wij vooral bij de grote hoeveelheid terugkerende deelnemers die jaarlijks weer met ons mee gaan in de sneeuw of de surfcamps in Frankrijk. Dat waarderen wij enorm en hebben daarom ook de Membership korting in het leven geroepen. Onderstaande buttons vind je terug bij veel reizen van ons. De korting wordt automatisch berekend wanneer je een boeking doet met je eigen account. Let er op dat deze korting niet geldig is i.c.m. met andere kortingacties. 

 

Het leuke aan deze Member korting is dat het op al onze labels te gebruiken is. Zoals je misschien al weet is Ripstar specialist op meerdere vlakken:

Vragen omtrent je Membership? Mail naar club@ripstar.nl of bel 020-6886090


Nog geen Member? 

Ben je nog nooit met Ripstar meegeweest op een camp, reis, opleiding of andere activiteit en kan je dus nog geen Ripstar member worden, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor de mailinglijst.


Stay Tuned!

Houd onze social media en nieuwsbrieven in de gaten voor acties, kortingen en speciale events voor Members.