Community

De community is een snel groeiende groep van families met een grote liefde voor surfen, snowboarden en/of freeskiën. Één van de belangrijke waarden voor Ripstar is onze passie voor de sporten aan de deelnemers van onze familiereizen over te dragen. Jaarlijks helpen wij zowel de ouders als de kinderen nieuwe dingen te leren en verliefd te worden op de sporten die wij ook zo leuk vinden. Dat gaat natuurlijk gepaard met een hele leuke vakantie en een hoop leuke mensen. Dat brengt ons samen en zo creëren we een community. Om de community vorm te geven wordt iedereen, inclusief Ripstar crew, die mee is gegaan met familiereizen automatisch Ripstar Member. Wij organiseren reünies voor Members om weer samen te komen en de mooie herinneringen te delen. Als Ripstar Member krijg je ook korting op al onze reizen en camps. De perfecte mogelijkheid voor elk familielid om ook eens te kijken wat we nog meer aanbieden. Daarnaast organiseren we ook evenementen exclusief voor Members, zoals de jaarlijkse Member Sale eind oktober. 

Nog geen Member, maar wil je wel op de hoogte zijn van de nieuwste activiteiten, camps en events? Meld je aan voor de mailinglist. 

Volg ons op Facebook en andere social media. Hier vind je nieuws, promotiefilmpjes, foto's van de reizen, info over aanstaande events, goede muziek en misschien nog wel belangrijker: je kan in contact komen met anderen die naar hetzelfde camp zijn gegaan of die nog met hetzelfde camp meegaan als jij! We proberen voor elk camp een aparte evenementpagina op Facebook aan te maken. Klik op onderstaande buttons en stay tuned! 

    

Ripstar is er niet alleen gekomen en bedankt alle sponsors en partners die ons steunen! Enjoy the ride!