Customize your Surfgroup

Ripstar levert al meer dan 25 jaar kwaliteit in (custom) snow- en surfreizen. Zowel voor individuele avonturiers als voor groepen en evenement zijn wij "de" surfpartner. Op maat gemaakte reizen voor bedrijven, scholen of verenigingen, de klasse hierin wordt bepaald door "samen" het einddoel te bereiken! Wij begrijpen de behoefte naar duidelijke communicatie en transparante samenwerking, op ons kan je rekenen en wij kunnen je zorgen uit handen nemen.

Bij Ripstar bieden wij de mogelijkheid om met een groep van minimaal 15 personen een geheel eigen verzorgde surftrip neer te zetten. Wij zorgen dat het Ripstar surfcamp klaar staat, geheel voorzien van algemene ruimte, surfmateriaal, keuken inclusief afwascorner en natuurlijk onze "Hang loose" chill area. Wij zorgen voor de aanwezigheid van camp begeleidend personeel en verder bepalen jullie hoe de week eruit komt te zien! Wil je er een teambuilding week in de branding van maken, of wil je leren gezamenlijk een surf gerelateerd activiteit te runnen? Ons concept hierin is volledig bespreekbaar en aan te passen aan je eigen wensen.

Wij hebben diverse opties en mogelijkheden klaarstaan waardoor wij zoveel mogelijk werk uit handen kunnen nemen! Hier een overzicht van een aantal opties die we voor jouw groep kunnen customizen!

Surflessen ++

Bij de surflessen kan je kiezen om een basis pakket af te nemen van 2 uur les per dag voor bijvoorbeeld 5 dagen en onze surf presentatie. Je zou er ook voor kunnen kiezen dit aan te vullen met een gejureerde wedstrijd en/of een foto video analyse. Surfen op andere surf spots in de buurt of misschien wel dat stukje privé coaching?

Sunset hours

Na een dag surfen, in de avond lekker relaxen en genieten van een drankje of cocktail aan de bar, of een welgevuld avondprogramma begeleid met muziek en activiteiten. Zelf een avondprogramma samenstellen met je groep en het heft in eigen handen nemen, van "Hollandse spellen" tot "Open Mic" wat je ook van plan bent, we maken het een knallend succes.

Down Time Activities

Surfen gaat voorop maar niet altijd is de juiste tijd om te surfen. Misschien wil je na de lessen wel een andere activiteit ondernemen of nieuwe skills ontdekken tijdens een serie clinics? Of een kracht en uithoudingsvermogen test tussen de groepen in de vorm van de zwaarbevochten Lifeguard games? Beachvolleybal, rugby of misschien wel het kan-jam tournament, Down time kent ook time!

COOKing!

Gezamenlijk het eten bereiden in onze beachkitchen met behulp van onze Chef-kok of laat je je volledig in de watten leggen door onze Ripstar kitchen crew? Of ben je zelf de keuken prins(es) die met liefde het eten van variatie en smaak voorziet?

Voor groepen vanaf 15 personen kunnen we alle wensen in samenspraak organiseren. Met ons "programma op maat" stellen we gezamenlijk de trip samen. Met onze expertise van jarenlange ervaring en praktische kennis, hebben we voor elke vraag een oplossing! Laat ons contact met je opnemen en overrompelen met de verschillende mogelijkheden, met onze diversiteit en souplesse, zijn de mogelijkheden oneindig.

Prijs

De prijs is afhankelijk van de periode, het aantal personen en de mate waarin wij of jullie zelf het overige programma draaien. Meer info op aanvraag.  

Meer weten over onze surftrips op maat?

Bel dan +31 (0)20-688 6090 voor meer informatie of stuur een email naar surf@ripstar.nl en laat ons jou terugbellen. Je kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen via ons aanvraag formulier.