Surfcamps & Surfvakanties

Surfen in Frankrijk

Al sinds 2005 organiseert Ripstar de vetste surftrips voor volwassenen aan de Frans Atlantische Kust. Onze surfcamps bevinden zich op unieke locaties pal aan het strand. De camps liggen afgezonderd van de drukke surfcrowds en op nog geen steenworp afstand van een paar van de mooiste beach breaks in heel Frankrijk. 

De twee surfcamps voor volwassenen liggen in verschillende dorpjes vlak naast elkaar in de Gironde. Een van onze camps is gelegen in het pittoreske surfdorpje Montalivet, bekend om de klassieke longboard sfeer. Hier net iets onder, gelegen op de fenomenale duinen van Le Pin Sec is ons tweede volwassenen surfcamp voor 23+ gehuisvest. Bezoek deze links voor meer informatie over beide surfvakanties!

Klik hier voor het surfcamp in Le Pin Sec [23+]

Klik hier voor het surfcamp in Montalivet

Bij ons staat de sport op nummer één en draait het om surfen, surfen & surfen! En er is voor elke niveau wat wils: kalme beginnersgolven, mellow intermediate golven, snelle shore break golven en golven met hoogtes tot wel 3 meter voor de gevorderden. Met een klein persoonlijk lesgroepje en een gediplomeerde surf instructeur ontdek je hoe waanzinnig mooi deze sport is en dat de grenzen wat betreft surfen eindeloos zijn...

Met een leeftijdgrens van minimaal 18+ is ook wat betreft leeftijd het assortiment ruim, onze gasten zijn twintigers, dertigers en uiteraard stoked om te surfen! De groepen op de camps beperken zich tot rond 40 personen, dit draagt sterk bij aan de persoonlijke sfeer. Of je nu alleen, met je partner of een vrienden groep reist, je hebt er ongetwijfeld nieuwe vrienden bij na deze surfvakantie. 

Niet alleen wat betreft de surfleraren en surf materialen, maar ook op alle gebieden daar om heen hanteert Ripstar een hoge standaard! Zo is een vereiste om de sport op nummer één plaatsen: gezond en gevarieerd eten. Onze professionele koks slagen er elke keer opnieuw in om vanuit een primitieve keuken de meest verrukkelijke en verbazingwekkende maaltijden op tafel neer te zetten. Ook proberen we ons steentje bij te dragen met betrekking tot het ecosysteem waar wij surfers in leven. Zo wordt er bijvoorbeeld gekookt met biologische producten en rekening gehouden met vegetariërs of speciale wensen.

Wil je met je surfvakantie nog graag iets verder weg van huis en ben je op zoek naar nog meer surf-avontuur? Ga dan mee met een van onze gave surfvakanties naar PortugalBali of Marokko!