Werken bij Ripstar

 

 

Voor het zomerseizoen 2017 zijn wij compleet! Je kunt dus helaas niet meer solliciteren naar een crewfunctie.

Werken bij Ripstar

Organiseren van surfreizen van de hoogste kwaliteit vanuit een diep gewortelde passie voor sport, skills en plezier. Bij Ripstar steken wij ieder zomerseizoen veel commitment in het realiseren van een  unieke beleving voor onze gasten. Deel jij onze passie en wil jij bijgedragen aan het realiseren van een memorabele vakantie voor onze deelnemers? Is de oceaan ook jouw grote liefde en alles dat zij te bieden heeft? Check dan onze beschikbaarheid en solliciteer naar jouw leukste zomer job!

Onze bestemmingen

De Ripstar surf camps bevinden zich op meerdere locaties aan de Franse kust. Ieder niet verder dan drie kwartier van elkaar af. L'Amelie plage (20+), Le Pin Sec (-18) en sinds 2016 voor het eerst Montalivet (-18 & 18+), zijn de namen van de dorpjes die met liefde de deuren hebben geopend voor gepassioneerde surfers. Ieder dorpje met haar unieke surf karakter en specialiteiten. Zowel beginners als ervaren surfers zijn welkom op alle locaties. Beginnende surfers krijgen iedere dag lessen waarbij het leren surfen centraal staat en de ervaren surfer ontvangt de nodige coaching van onze surf specialisten. De complete surf experience realiseren voor jong en oud is ons doel. De Ripstar crew zet zich ten alle tijden in om dit doel te bereiken.

Surf crew

Fundamentele functies binnen het surf team zijn natuurlijk de surf specialisten. Professionele instructeurs die internationaal gecertificeerd (ASI of ISA) zijn om les te geven in de surfsport met daarnaast een lifeguard of lifesaver diploma. De surf lifestyle staat bij hen centraal en stoked zijn en ze delen hun stokedheid voor goede surf met de deelnemers. Als instructeur draag je bij aan een een onvergetelijke surfvakantie van onze deelnemers terwijl je je eigen passie met hen deelt!

De surfinstructeur heeft een minimale werkervaring van twee seizoenen en is een expert in het aanleren en verbeteren van surf vaardigheden van onze deelnemers. Hij/zij kan zowel met beginners als met gevorderden uit de voeten en gaat effectief te werk met de opbouw van zijn lessen. De instructeur is een aanspreekpunt voor deelnemers en deelt actief zijn expertise. Naast de surflessen zijn de instructeurs verantwoordelijk over het materiaal, zorgen zij (in overleg met de fotograaf) voor professionele video- en foto analyses en organiseren zij een avond waarin de theorie van surfen wordt behandeld. 

De hoofd surfinstructeur heeft met een minimale werkervaring van drie seizoenen de nodige expertise om leiding te kunnen geven over het instructeursteam. De hoofdinstructeur is onder andere verantwoordelijk over het surf programma. Hij/zij verzorgt de communicatie over de swell, de lestijden en veiligheid. De nauwe samenwerking (waaronder voorbereiden en evalueren) met surf instructeur collega's gedurende de werkperiode moet de kwaliteit van de lessen waarborgen. De hoofdinstructeur is voldoende competent om de leiding te nemen en collega's effectief aan te sturen en te ondersteunen waar nodig. Daarnaast is de hoofdsurfinstucteur het eerste aanspreekpunt voor de camp managers en ook voor de lokale autoriteiten (bijvoorbeeld lifeguards). 

De lifeguard verzorgt de ondersteuning voor de instructeurs en begeleidt het vrij surfen van deelnemers. Als aanloop voor een ISA of ASI diploma is het mogelijk om hier de nodige ervaring op te doen. De lifeguard/lifesaver is op het strand aanwezig, houdt een oogje in het zeil en springt bij waar nodig. Een leuke en leerzame ervaring voor mensen met een passie voor surfen en (nog) geen officiële instructeurs-kwalificatie! De lifeguard/lifesaver is in het bezit van een geldig lifeguard of lifesaver certificaat. 

Kortom, de surfmedewerker is:

 • Een ervaren surfer
 • Een ervaren lesgever
 • In het bezit van een geldig ISA of ASI diploma
 • In het bezit van een geldig lifeguard of lifesaver certificaat (Lifeguard)
 • Creatief en flexibel
 • Doelgericht en enthousiast
 • Communicatief vaardig

Ben je geïnteresseerd in deze fantastische job voor de zomer van 2017 en stoked om het Ripstar team te versterken? Solliciteer dan via sollicitatie@ripstar.nl!

Heb je nog geen diploma's, maar wil je deze wel graag behalen? Kijk dan op de pagina: opleiding tot surfinstructeur.

Horeca crew

Ripstar verrast elke zomer opnieuw haar gasten met fantastische maaltijden. De primitieve keuken zorgt voor een uitdaging om elke avond een gezonde, vullende en heerlijke maaltijd te bereiden. De flinke inspanning die bij het surfen en onze overige activiteiten wordt verricht maakt het extra belangrijk om gevarieerd en goed te eten. Wekelijks past Ripstar haar menukaart aan en dit vereist de nodige creativiteit van een chef. Heb je een passie voor koken? Lijkt het je vet om deze standaard hoog te houden en samen met je assistenten te koken voor een kleine groep (max 50)? Solliciteer dan zeker voor de functie chef-kok in een van onze Ripstar camps!
Het barpersoneel zorgt daarnaast voor refreshing drinks en een stylish lunch op de momenten waar de deelnemers deze het meest nodig hebben. Daarnaast hebben de bar medewerkers een groot aandeel in het sfeer maken op het camp. Hun aanwezigheid achter de bar maakt hun aanspreekpunt van de gasten en host van goede vibes! 

Kortom, de horeca medewerker is:

 • Ervaren in de horeca
 • In het bezit van een geldig rijbewijs (B)
 • Doelgericht en enthousiast
 • Creatief en flexibel
 • Communicatief vaardig
 • Zelfstandig

Ben je geïnteresseerd in deze fantastische job voor de zomer van 2017 en stoked om het Ripstar team te versterken? Mail dan naar: sollicitatie@ripstar.nl

Fotograaf

De surffotograaf heeft een passie om de surf lifestyle met al zijn epische surfmomenten vast te leggen. Een groot gevoel voor actie, gezelligheid en speciale momenten. Gedurende de week is de fotograaf in de weer met zijn eigen camera materiaal om zo veel mogelijk momenten te vereeuwigen. Ook de surf analyse van de deelnemers is een van de verantwoordelijkheden binnen deze functie. De fotograaf bewerkt alle foto's gedurende de week en verzorgt de mogelijkheid om het verzamelde materiaal voor een kleine prijs te kopen via een unieke Ripstar usb-stick. Herken jij jezelf in dit profiel? Dan kunnen wij jou goed gebruiken deze zomer!

Kortom, de fotograaf is:

 • Ervaren met bewerken van foto's en video's 
 • Ervaren met fotograferen en filmen
 • Gevoelig voor het vastleggen van unieke momenten
 • Zelfstandig
 • Creatief en flexibel
 • Doelgericht en enthousiast

Ben je geïnteresseerd in deze fantastische job voor de zomer van 2017 en stoked om het Ripstar team te versterken? Mail dan naar: sollicitatie@ripstar.nl

Entertainer

Deze ras entertainer verzorgt dagelijks weer een verfrissend en uitdagend programma die past bij de doelgroep. Bij onze volwassen camps ontwerpt en verzorgt hij diverse clinics die naast het surf programma gehouden worden. In de jongeren camps is de entertainer actief met spelletjes, strand activiteiten en overige clinics. Beide camps hebben dagelijks een avondprogramma, ontworpen door het entertainment team. De entertainer heeft een neus voor de behoeften van de deelnemers en speelt hier actief op in. Zijn/haar creatieve ideeën krijgen de ruimte en worden in overleg uitgevoerd. De nodige vrijheid voor een uniek programma.

Kortom, de entertainer is:

 • Ervaren met verschillende sporten
 • Ervaren met lesgeven
 • Een aanpakker
 • Doelgericht en enthousiast
 • Creatief en flexibel
 • Zelfstandig

Ben je geïnteresseerd in deze fantastische job voor de zomer van 2017 en stoked om het Ripstar team te versterken? Mail dan naar: sollicitatie@ripstar.nl

The 'Dude'

The dude is de aanpakker van de familie. Verantwoordelijk voor werkzaamheden als materiaalonderhoud, kleine en grote reparaties op alle aangeboden camps door Ripstar in omgeving. Met een flexibele houding staat the Dude klaar voor alle klussen die de camps te bieden hebben. Een echte handige Harry die geniet van resultaat. Het is van belang dat je een geheel of een groot deel van het seizoen beschikbaar bent om de nodige verantwoordelijkheden te dragen. Bij interesse is er een combinatie mogelijk om ook in de winter aan de slag te gaan voor ons rental label. 

Kortom, The Dude is:

 • Een aanpakker
 • Ervaring met klussen (beroepsmatig of particulier)
 • Doelgericht en enthousiast
 • Zelfstandig
 • Creatief en flexibel

Ben je geïnteresseerd in deze fantastische job voor de zomer van 2017 en stoked om het Ripstar team te versterken? Mail dan naar: sollicitatie@ripstar.nl

Surf crew English version

The most fundamental positions within the surf team are the surf specialists. Professional instructors who are international certified teachers (ASI or ISA) and have a lifeguard or lifesaver certificate. The surf lifestyle takes a central place in their lives. People who want to share their stoke with everyone around them. As a surf instructor with Ripstar you will contribute to a unforgettable holiday while sharing your passion for surf. 

The surf instructor (SI) has a minimal work experience of two surf seasons. He or she is an expert in teaching and developing the surf skills of our participants. The surf instructor is able to work with beginners and with the more advanced pupils. Effective lessons guaranteed, unregarded the level of experience. The surf instructor is a point of contact for our guests and shares his experise. Apart from the surfing lessons the surf instructors take responsibility for the surf gear, a weekly professional video- and photo analysis and the organisation of a surf theory evening.  

The head surf instructor (HSI) has a minimal work experience of three surf seasons. He or she is an expert in teaching in combination with excellent leadership skills and takes charge of the team of instructors on site. The HSI is responsible for the weekly surf programme and the communication of swell, timetable and safety procedures. The narrow co-operation (preperation and evaluation included) with colleague instructors keep the quality of the lessons in place. The head surf instructor is competent to be a leader and supports his colleagues where and when possible. Finally the HSI is the first contact for our camp managers and local authorities (for example the lokal lifeguards). 

The lifeguard (LG) facilitates supoort for our surf instructors during moments of free surfing for our guests. In preparation for the ISA or ASI programme it is possible to get your experience as a lifeguard. The LG or lifesaver is present on the beaches, keeps an eye out for dangerous situations and jumps in when needed. A fun and informative experience for people with a passion for surfing. The lifeguard/lifesaver is the owner of a valid lifeguard or lifesaver certificate. 

In short, a member of our surf crew is:

 • An experienced surfer
 • An experienced teacher
 • The owner of a valid ISA or ASI certificate
 • The owner of a valid lifeguard or lifesaver certificate
 • Creative and flixible
 • Target minded and enthusiastic
 • Good at communicating
 • Fluent Dutch or English speaking

Are you intrested in these fantastic jobs for the Ripstar summer of 2017 and stoked to join our team? Let us know via sollicitatie@ripstar.nl!

 

Vacature: Online Marketeer Ripstar

Voor onze marketing afdeling zijn wij op zoek naar een fulltime medewerker. In deze functie ben je analytisch, strategisch, veelzijdig, tech savvy en houd je je bezig met conversie gerichte marketing activiteiten. Daarnaast heb je een flinke dosis passie voor het off-piste snowboarden/skiën. Je houdt je voornamelijk bezig met:

 • Het opzetten en lanceren van online campagnes (Freeride, Young snowcamps, evenementen, sale, Rental etc.)
 • Het analyseren en beheren van Adwords en Analytics
 • Het vergroten van de vindbaarheid van Ripstar
 • Het creëren en afstemmen van content i.s.m. de marketing afdeling

Je werkzaamheden bij Ripstar zijn 80% op je functie gericht en 20% is gericht op allerlei andere werkzaamheden zoals; events, reizen, meetings en andere ad-hoc werkzaamheden.

Eisen:

 • Minimaal HBO opleiding afgerond gericht op online marketing.
 • Minimaal 1 tot 2 jaar relevante werkervaring.
 • Affiniteit met off-piste snowboarden/skiën.
 • Je bent een expert op het gebied van social advertising.
 • Je hebt ervaring met tracking en tools zoals Tag Manager, Facebook Pixel en Analytics.
 • Je kunt gemakkelijk werken met CMS systemen zoals Joomla of Wordpress.
 • Je hebt ervaring en expertise in SEO en Adwords.
 • Je hebt kennis van HTML.
 • Je woont in de regio Amsterdam.
 • Je bent flexibel en hebt geen 'nine to five' mentaliteit.
 • Je bent een snelle, harde werker en stress bestendig.
 • Je bent pro-actief, tech savvy en kan out-of-the-box denken.
 • Je hebt gevoel voor innovatie en durft te experimenteren met nieuwe concepten.
 • Je hebt een goed gevoel voor juist beeldmateriaal (foto/video).

Je mag je sollicitatie richten aan Bart Nanninga op sollicitatie@ripstar.nl (voor 1 december 2017)