Hét nieuwe L'Amélie Surfresort

Graag gooien we het hoge woord eruit: L'Amélie wordt anders! Benieuwd? Lees hieronder meer over de veranderingen in 2018.
In augustus 2005 zette Ripstar voor het eerst letterlijk ''vaste'' voet aan de grond in L'Amélie Plage. Toen wisten we al dat een werkelijke vaste voet zeer waarschijnlijk niet het geval zou zijn. Nu, twaalf surfseizoenen later, is het tijd om nieuwe stappen te zetten en andere voetsporen achter te laten... Moeder natuur heeft dit ons vriendelijk verzocht. Door de zeespiegelstijging is de plek die we de afgelopen jaren ons eigen hebben mogen maken, ''de kuil'', geen veilige plek meer voor een surfcamp. Gelukkig gaan wij niet weg uit L'Amélie, maar verhuizen wij het volwassenencamp naar een privé-gelegen plek op de prachtige camping Sandaya, hierover later meer.

Uiteraard hebben we (en wellicht jullie ook) enige teleurstelling gevoeld bij de komst van deze verandering. Tot we ons realiseerden hoe waanzinnig verwend we zijn geweest met de fantastische unieke plek op de duinen waar al die jaren ons volwassenencamp heeft mogen staan. Daarnaast beseffen wij ons al een aantal jaar dat de kuil nooit écht in ons bezit is geweest, maar door de natuur slechts aan ons in bruikleen is gegeven. Dit besef heeft bijgedragen aan het feit dat duurzaamheid een zeer hoge plek op de Ripstar agenda heeft gekregen. Meer dan ooit van tevoren leeft op alle niveaus binnen onze organisatie het gevoel om iets terug te geven. En zijn er de afgelopen jaren al veel mooie projecten en ontwikkelingen in gang gezet. Binnenkort valt hier meer over te lezen op onze website en nodigen wij jullie uit om ook mee te denken over meer duurzame ontwikkelingen op onze surfcamps!
De grootse verandering van het huidige L'Amélie veroorzaakte natuurlijk aardig wat onrust binnen het Ripstar Surf Team. Het Eureka moment ontstond toen wij in zagen dat de verhuizing van het surfcamp naar een meer beschutte privé gelegen plek, de mogelijkheid gaf om het huidige camp een volledige metamorfose te geven. De nieuwe plek van ons surfcamp in L'Amélie maakt het mogelijk dat haar looks nog meer in het teken kunnen staan van luxe, kwaliteit en exclusiviteit. Hieronder alvast wat tipjes van de sluier met betrekking tot het L'Amélie Plage Surfresort in 2018!

  • Er zijn nieuwe accommodaties! Vanaf nu overnacht je in een luxe Surftipi óf in één van onze luxe Shared Surflodge. 
  • Prijzen van deze surfvakantie blijven min of meer gelijk!
  • Het L'Amélie volwassenen surfcamp wordt een 23+ camp.
  • Er komt een splinternieuwe bar met terras midden op het surfcamp.
  • Je surft weer op gloednieuw Ripstar softtops.
  • Ook stellen we technischere hardtops beschikbaar, zodat niemand uitgeleerd raakt.
  • We pimpen onze foodcorner volledig en leggen nog meer focus op duurzaamheid.
  • Het L'Amélie 23+ camp is vanaf nu minimaal 10 weken geopend!
  • Verwacht nieuwe gadgets en thema's op dit surfcamp!

Jouw vakantie naar Hét nieuwe L'Amélie Surfresort is vanaf nu hier te boeken. Let op: t/m 31 januari 2018 zelfs met €50,- vroegboekkorting! Wil je nog meer weten over dit 23+ surfcamp in L'Amélie Plage? Lees dan hier verder.