Surf Instructor & Surf Lifesaver meeting

Om iedereen optimaal voor te bereiden op de opleidingen tot Surf Instructor en Lifeguard organiseren wij trainingen waarin we precies uitleggen wat je te wachten staat. We behandelen de inhoud van de opleiding qua theorie, surf - & zwemvaardigheden en examenstof. Ga maximaal voorbereidt en zonder stress naar de opleiding!

Daarbij is het een leuke manier om de andere cursisten alvast te leren kennen!

Je krijgt de kans om al je vragen te stellen en je krijgt persoonlijk advies zodat je precies weet waar je eventueel nog aan moet werken voordat je de opleiding tot surf instructeur gaat volgen.

In training 1 behandelen we het grootste gedeelte van de theorie die aan bod zal komen tijdens de opleiding. We zullen het hebben over didactiek en les inhoud. Met andere woorden, je leert hier de belangrijkste aspecten van het geven van een surfles alvast.

Training 2 zal in het teken staan van eigen vaardigheid. Je kunt het zien als een surf coaching sessie waarbij we je filmen tijdens een surf sessie en we na afloop met z'n alle de footage bekijken en bespreken. Dan weet je precies of je het benodigde niveau al hebt of waar je eventueel nog aan moet werken.

In training 3 komt het lifeguarding gedeelte aan bod. We beginnen met wat theorie, waarna we deze theorie in praktijk zullen brengen in het water.

3 dagen voorafgaand aan de trainingsdag in de aankomende April weekenden, krijg je van ons per mail bericht met de laatste belangrijke informatie (meeting point, wijze van betaling, etc.) Ook het getij en surfweervoorspellingen zullen bepalend zijn voor planning van de training. Bij een te kort aan aanmeldingen zijn wij helaas genoodzaakt om de trainingen niet door te laten gaan. Ook hier krijg je tijdig bericht over.

Data

April 2015

Je kunt twee of drie trainingen boeken.

Twee trainingen kosten €55,-. Alledrie de trainingen kosten samen €75,-

Data en tijden in overleg!

Interesse? Mail naar: surf@ripstar.nl