SLSGB Lifesaver Update

We zijn momenteel bezig met het voorbereiden van de Lifesaver update voor 2020. Wil jij een berichtje ontvangen op het moment dat deze online staat? Meld je dan nu aan voor de interesselijst door te mailen naar: surf@ripstar.nl 

 

Ripstar organiseert naast de reguliere Surf Lifesaver Cursus ook de SLSGB update. De update is een verkorte versie van de cursus wanneer je al een dergelijke cursus behaald hebt in het verleden. Wanneer je ASI, BSA en SLSA, ISA of SLSGB gekwalificeerd bent en je papieren zijn verouderd, kun je bij ons deze update cursus volgen. De cursus vindt plaats op 1 en 2 mei 2019. Om je bevoegdheid als Surfinstructeur of Surf lifeguard te behouden ben je verplicht om je Beach EHBO skills op te frissen en letterlijk up to date te blijven wat betreft veiligheid.

Het volgen van deze cursus maakt je geen officieel Beach Lifeguard maar in combinatie met een Level 1 Surf instructor certificate ben je weer bevoegd als internationaal gediplomeerd Surfinstructor.


SLSGB Surf Coach Lifesaver Award update

De update voor Surfcoach lifesavers duurt twee dagen en is in feite een beknopte versie van de reguliere Surf Lifesaver cursus. 
In deze twee dagen worden er trainingen gegeven en volbreng je de cursus aan de hand van een aantal examenopdrachten. Zorg dat je een beetje in shape bent, deelnemers moeten beschikken over een goede conditie! Als je meer informatie wilt over de Surf Life saver cursus of benieuwd bent naar wat je ook al weer moet kunnen kijk dan hier


Data & Prijzen

De update cursus vindt plaats in Zandvoort.
Data: 1 en 2 mei 2019
Kosten: €225,-

Inclusief

  • SLSGB Surf Coach Lifesaver course UPDATE
  • Examen Lifesaver (door SLSGB examinator)

Exlusief

  • Vervoer
  • Eten en drinken
  • Lidmaatschap
  • Verzekeringen
  • Accommodatie

NB Er bestaat ook de mogelijkheid om de opleiding in het buitenland te doen.

Wil je daar meer info over mail naar surf@ripstar.nl of bel 020-6886090

Boeken