Surf Instructor & Surf Lifesaver meeting


Wegens een tekort aan animo is de infomeeting van 11 maart 2020 gecanceld! Voor al je vragen kan je telefonisch contact opnemen (020-6886090). Mocht je toch graag langskomen op kantoor om een en ander te vragen over de opleiding, mail dan even naar surf@ripstar.nl voor het maken van een afspraak.


Om je optimaal voor te bereiden op één van de cursussen die je wilt gaan volgen, al je vragen te beantwoorden en alvast kennis te maken met Ripstar organiseren wij informatie meetingen op verschillende data. Tijdens zo'n meeting leggen we je uit wat je te wachten staat en maak je kennis met een aantal instructeurs van Ripstar die dezelfde cursus hebben afgerond. Als je je bijvoorbeeld afvraagt of je wel genoeg surfervaring hebt of je je zorgen maakt over het leren van de examenstof kunnen zij je adviseren en hun ervaringen van de cursus met je delen. We behandelen de inhoud van de opleiding qua theorie, surf & zwemvaardigheden en examenstof. Ook zul je kennis maken met je medecursisten en kunnen we organisatorische zaken zoals vervoer en accommodatie tijdens de cursus met elkaar doornemen. En tot slot kunnen we natuurlijk de mogelijkheden om bij Ripstar aan de slag te gaan bespreken!

Belangrijke informatie:

  • Waar: Hoofdkantoor van Ripstar te Amsterdam, Admiraal de Ruijterweg 547.
  • Wanneer: Woensdag 11 maart 2020 (gecanceld)
  • Tijd: 19:00 - 21:00 uur 

Aanwezigheid bij één van de meetings valt sterk aan te raden zodat je zelfverzekerd en zonder dringende vragen de cursus in gaat!
N.B. De meetings en datums zijn onder voorbehoud van genoeg deelnemers. Deze kunnen verplaats worden naar een volgend moment.

Schrijf je hier in voor een van de informatie meetingen!