Surf Expo Scheveningen

Op 2,3,4 & 5 Oktober 2014 vindt de eerste International Surf Expo Scheveningen plaats in de voormalige Lourdeskerk te Scheveningen. Scheveningen is dé Surfstad van Noord-Europa en daarmee bij uitstek de plek om het golfsurfen verder op de kaart te zetten. Op 2 en 3 oktober is er een educatief programma voor scholieren. Op 4 en 5 oktober kunnen bezoekers kennis maken met de nieuwste producten, de nieuwste trends en nieuwe ontwikkelingen binnen de surfbranche. Een evenement waar golfsurfen centraal wordt gezet met stands, een fashionshow, eten & drinken, educatie, workshops, entertainment en muziek.

Educatief Programma 2 en 3 Oktober

Op donderdag 2 en vrijdag 3 oktober, biedt Surf Expo Scheveningen een educatief programma aan. Het doel; scholieren op een laagdrempelige manier bekend maken met surfen, golfsurfen en de lifestyle daar omheen. Ripstar verzorgt dan clinics waarbij de scholieren een surflesje krijgen op het droge. Je kunt een simulatie verwachten waarin je een golf probeert te surfen. En dat alles terwijl je haren droog blijven!

Als je je als school aan wilt melden; doe dat dan hier onder.

Scholen kunnen zich hier inschrijven...

Expo 4 en 5 Oktober

Ripstar laat op 4 en 5 oktober zien hoe je op een zelfstandige manier veilig het water in kan en wat essentiële kennis is als je wilt surfen. Gedurende de workshop gaan we dieper in op het benodigde materiaal. Zo komen onder andere je board en wetsuit aan de orde. Vervolgens gaan we dieper in op de techniek van surfen. Vragen als "waar komen golven vandaan" en "hoe werken stromingen precies" komen uitgebreid aan bod. Ook de surfregels en -etiquette worden besproken. Door middel van een simulatie wordt deze informatie aangeboden.

Surf Expo