New Year's Surf

Op 3 januari 2015 organiseert de Watersportvereniging Zandvoort samen met de Zandvoortse Surfvereniging en de HSA de Dfrost Almugar New Year’s Surf. Het surfevenement is uniek in haar soort, midden in de winter, waar surfers hun passie en liefde voor de golven kunnen delen. Ook dit jaar zal de New Year’s Surf op de Watersport Vereniging Zandvoort plaatsvinden. Een mooie, trendy en grote locatie. Dit betekent warme douches voor de surffanaten, een open haard en een kantine. Verder staat er een Hot Tub waarin iedereen zichzelf kan opwarmen en zal er een kampvuur zijn.

Er zijn veel activiteiten voor zowel jong als oud. Het aanschouwen van de surfwedstrijd is leuk maar het evenement biedt meer dan dat. Onder het genot van een hapje en een drankje wordt dit een perfect dagje uit in het nieuwe jaar. Koud hoeven jullie het niet te krijgen! Ondanks dat het evenement midden in de winter is, zorgt het evenement voor activiteiten waar je zeker warm van zult blijven!

Wij zijn aanwezig met onze surfrodeo en geven een gratis plek op ons surfcamp weg voor diegene die het langst erop blijft staan!

Houdt de Facebookpagina in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Schrijf je hier in!