New Year's Surf

Helaas moeten wij de New Year's Surf 2019 op 19 januari, cancelen vanwege weersomstandigheden.  

De New Years Surf Zandvoort is de kickoff van het nieuwe Nederlandse surf seizoen en tevens de eerste wedstrijd van ieder nieuw jaar. De Watersport vereniging Zandvoort (WVZ) organiseert ieder jaar, sinds 2011, deze open surfwedstrijd en treed ook op als goede gastheer. Ieder jaar wordt er gezorgd voor een leuk event waar er naast heel veel surfen ook standjes zijn met sponsoren we opgewarmd worden door een hout gestookte openbaar en zelfs een hottub.

Ripstar treed al jaren op als trouwe sponsor van dit spektakel en is in 2018 & 2019 ook opgestaan als hoofdsponsor van het evenement. Ripstar heeft een goede band met de WVZ en vind het belangrijk een maatschappelijke bijdrage te leveren aan de surf industrie. Uiteraard zijn we zelf ook vertegenwoordigd tijdens het event.

Het evenement trekt jaarlijks veel bekijks van de bekende Nederlandse surf scene waar zij de koele Noordzee trotseren! Voor de jeugd is het tevens een prachtig moment om te trainen en leren surfen in wedstrijd condities, hierdoor is ook het surf topsport Center ook veel aanwezig.

Wij zijn aanwezig met onze surfrodeo en geven een gratis plek op ons surfcamp weg voor diegene die het langst erop blijft staan!

Houdt de Facebookpagina in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Schrijf je hier in!