Community

Share the stoke! De Ripstar community is een (in snel tempo groeiende) groep mensen met een grote liefde voor het surfen. Één van de belangrijke waarden voor Ripstar is het overbrengen van onze passie voor het surfen aan onze surfcamp deelnemers. Jaarlijks helpen wij onze gasten op de camps hun eerste golf te surfen of beter te worden. Iedereen die mee geweest is kent het gevoel, de ervaring en de voldoening die je er van krijgt. STOKED!!
De combinatie van een relaxte vakantie met een heleboel leuke mensen brengt ons samen en creëren zo een community. We bestaan al een tijdje en deze community wordt alsmaar groter en groter. Om dit vorm te geven worden deelnemers en crew van onze surfcamps automatisch Ripstar Member. Wij organiseren reünies voor Members om de mooie herinneringen te delen. Daarnaast organiseren we ook evenementen exclusief voor Members, zoals de jaarlijkse Member Sale eind oktober. 

Ben je nog geen Member, maar wil je wel op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen, camps en evenementen? Meld je aan voor de mailinglist. 

Volg ons op Facebook en andere social media. Hier vind je nieuws, promotiefilmpjes, foto's van de reizen, info over aanstaande events, goede muziek en misschien nog wel belangrijker: je kan in contact komen met anderen die naar hetzelfde camp zijn gegaan of die nog met hetzelfde camp meegaan als jij! We proberen voor elk camp een aparte evenementpagina op Facebook aan te maken. Klik op onderstaande buttons en stay tuned! 

    

Ripstar doet dit niet alleen en bedankt alle sponsors en partners die ons steunen! Stay Stoked!