Welkom bij Ripstar

Filters

Reviews
Afdeling Alles
  • Alles
  • Young - 193 Reviews
  • Snow - 73 Reviews
  • Surf - 239 Reviews
  • Kite - 22 Reviews
  • Family - 75 Reviews
  • Groups - 20 Reviews
Sortering Meest behulpzaam
  • Meest behulpzaam
  • Meeste sterren
  • Minste sterren
  • Nieuwste review
  • Oudste review
Bekijk 0 reviews

7 dingen om te doen naast kitesurfen op Sicilië

Er is genoeg te beleven op het Italiaanse schiereiland Sicilië.

La dolce vita! Het goede leven in Italië. Dit is precies hoe wij onze kitetrip op Sicilië omschrijven. Kitesurfen op Sicilië is genieten van de zon, lekker Italiaans eten, omringd zijn door palmbomen en een hele mooie lagoon. Je zou zeggen dat je dan al alles gehad hebt, maar dit is zeker niet waar. Je kan nog veel meer beleven op het prachtige eiland. Lees dit blog en kom erachter wat je nog meer kunt doen naast ons kitesurfen op het schiereiland Sicilië.

1/ Wine tasting

Door het warme klimaat op Sicilië is dit een perfecte locatie voor veel wijngaarden. Ze zeggen dat de wijnen uit Sicilië veel smaak moeten hebben. En er is maar een manier om erachter te komen of dat klopt ;-). Als je geluk hebt krijg je er heerlijke Siciliaanse Canoli’s bij.

2/ Quad biken

Klaar voor meer avontuur? Ga dan mee op een van de quad bike tours. Ontdek de wijngaarden, historische ruïnes en stop bij een van de secret spots, zoals de hot springs. Neem vooral een bikini of zwemshort mee op deze trip, en neem een duik in het warme water.

3/ Ontdek Marsala

De dichtstbijzijnde gelegen stad is Marsala. Dit is een leuk uitstapje om na veel zee en zand het stadsleven weer een beetje op te zoeken. Marsala is een leuke archeologische stad met een heerlijke vismarkt. Hier vind je vis die direct uit de zee komt. Je kunt hier een terrasje pakken en genieten van een Marsala wijn en de zonsondergang.

Bekijk de omgeving

4/ Chillen op het strand

Een wit zandstrand met ligstoelen, een zuidelijk sfeertje en een lekker koude cocktail in de hand. Klinkt als muziek in de oren toch? Dichtbij ons verblijf op Sicilië vind je de mooiste stranden waar je even helemaal tot rust kan komen na een dag kitesurfen.

Verder kijken dan Sicilië? Check nu onze beste kitespots van Europa!

5/ Ontdek de hoofdstad Palermo

Op anderhalf uur rijden vind je de hoofdstad Palermo, inmiddels ook bekend van het bekende personage uit de serie La Casa de Papel ;-). Palermo ligt aan de zee en beschikt over mooie oude wijken, kleurrijke straatmarkten en ook naast het zuidelijke een kleine Oosterse sfeer.

6/ Boottrip

Wil je even genieten van een frisse zeewind door je haren op een boot? Dan is er ook een mogelijkheid om een bootje te huren op Sicilië. Zo kun je de omgeving eens vanuit de zee zien, maar dan zonder dat je er hard voor moet werken op je kitesurfboard.

Bekijk nu Ripstar’s nieuwste reisaanbod: Ski & Kite like a pro!

7/ Tandem Paragliding

Wanneer een quad rijden of kitesurfen nog niet genoeg adrenaline oplevert, is ook paragliden aan te raden. Vanaf boven heb je immers de mooiste uitzichten over het water en het Italiaanse landschap. Een gouden tip: paragliden bij zonsondergang. Deze ervaring ga je nooit meer vergeten.

Ontdek de natuur

Ontdek al onze Stories