Landes opleiding

Bij deze 12-daagse (vervolg)opleiding leer je aan gevorderde snowboarders lesgeven. Zowel piste-, freestyle- als slalomtechnieken komen aan bod. Daarnaast word je eigenvaardigheid verbeterd, op en off-piste.

Deze opleiding staat garant voor heel veel leren op een hoog niveau. Een perfect gesneden bocht, keihard knallen buiten de piste, 180's, 360's, pistetrucjes, slalom, alles komt aan bod om van jou een nog betere rijder te maken en je leerlingen een nog betere les aan te kunnen bieden.

Data:

  • 13-11-2019 t/m 24-11-2019, Kitzsteinhorn Kaprun, € 1.360,-
  • Voorjaar 2020, TBA
  • 18-11-2020 t/m 29-11-2020, Kitzsteinhorn Kaprun

Ripstar werkt tijdens deze opleiding samen met de ÖSV (Snowboard Austria). Wil je de Landes opleiding boeken? Ga dan naar de website van de ÖSV en meld je aan.

Freestyle methodiek


Niveau

De Landes opleiding is het vervolg op de Anwärter opleiding. Je zal dan ook eerst de Anwärter opleiding afgerond moeten hebben voordat je aan de Landes opleiding kunt beginnen. Daarnaast moet je 10 dagen als snowboardleraar gewerkt hebben bij een Oostenrijkse snowboardschool.


Verzekering

Reizen en op vakantie gaan doe je voor je plezier. Daar wil je dus van genieten. Toch kan er altijd wat gebeuren. Diefstal, een ongeluk of ziekte. Het kan ons allemaal overkomen; ook op vakantie.

Mocht er toch iets vervelends gebeuren, dan ben je met een reisverzekering goed beschermd tijdens de reis en met een annuleringsverzekering wanneer je niet kunt vertrekken of plotseling naar huis moet terugkeren.

Ga je met ons mee off-piste? Let dan goed op dat jouw reisverzekering ook off-piste met een gediplomeerde gids dekt. Wij raden de verzekeringen van de NKBV aan.

NKBV Verzekeringen