Anwärter voorbereiding SnowWorld Zoetermeer

  • Woensdag 24 en 31 oktober 2018

Wil je nog extra trainen voor je Anwärter, dan biedt Ripstar je die mogelijkheid op de sneeuwbaan van SnowWorld Zoetermeer. Tijdens deze 2 trainingen zal het accent liggen op het verbeteren van de eigenvaardigheid en het perfectioneren van enkele basistechnieken die tijdens de opleiding aan bod komen.

Naast het snowboarden zelf, kom je ook alvast in aanraking met de Duitse terminologie. Dit heeft zeker zijn voordelen. Je hebt dan de grote lijn al een keer te horen gekregen en zal tijdens de opleiding zelf niet achterover slaan doordat je zoveel nieuwe termen leert. Al met al een perfecte mogelijkheid om je optimaal voor te bereiden op een snowboardleraar opleiding. Naast dat het de optimale voorbereiding op de Anwärter opleiding is, bied dit ook een mogelijkheid voor de personen die eventueel nog een praktijk examen van hun Anwärter moeten herkansen.

Naast de voorbereiding op je Anwärter is dit ook de kans om je mede cursisten alvast te leren kennen! Vaak worden hier ook de carpool afspraken gemaakt.

Voorafgaand van de eerste training, krijg je van ons per mail bericht met de laatste belangrijke informatie (meeting point, wijze van betaling, etc.) Bij een te kort aan aanmeldingen zijn wij helaas genoodzaakt om de trainingen niet door te laten gaan. Ook hier krijg je tijdig bericht over.

Tijd: 19.15-21.15 uur 
Lokatie: SnowWorld Zoetermeer
Prijs: € 60,-  voor 2 x 2 uur training (exclusief baantoegang SnowWorld)

NB Wil je meer informatie over de Anwarter opleiding kom naar de informatie meeting in SnowWorld. 

Boek nu