Herexamen

Als je niet geslaagd bent dan is er een mogelijkheid om een herexamen te doen. Je kunt je aanmelden voor een herexamen op deze pagina. Wel moeten er minimaal 2 maanden tussen je opleiding en je herexamen zitten. Tevens raden we je aan goed te trainen op het onderdeel waar je op gezakt bent, om te voorkomen dat je tijdens je herexamen wederom onvoldoende presteert.

Ripstar biedt de mogelijkheid tot extra trainingen in Nederland. Wil jij nog extra trainen voor je Anwärter herexamen, dan kan dit tijdens deze trainingen in Zoetermeer. Tijdens de 3 trainingen zal het accent liggen op het verbeteren van de eigenvaardigheid en het perfectioneren van enkele basistechnieken die tijdens de opleiding aan bod zijn gekomen.

Ook organiseert Ripstar trainingsweken in Oostenrijk. Deze reis staat in het teken van een week lang trainen en werken aan je persoonlijke skills. Ideaal dus voor iedereen die wilt trainen om zichzelf te verbeteren op techniek en eigenvaardigheid met het oog op een herexamen. Kortom een ideale mogelijkheid om op het juiste niveau voor je Anwärter of Landes te komen zonder bijkomende stress.

Als er nog iets onduidelijk is neem dan contact met ons op via snow@ripstar.nl of bel 020-6886090.


Data & Prijzen

Herexamen Anwärter

  • 10 en 11 november 2018 in Kaprun
  • 15 en 16 december 2018 in Ramsau

Herexamen Landes

  • 24 en 25 november 2018 in Kaprun

Kosten

De kosten van een herexamen bedragen €30,-. Een extra trainingsdag in Oostenrijk voorafgaande aan je herexamen €20,-.

Overnachting

Als je een overnachting wilt boeken dan kunnen wij dat voor je regelen. Geef dit dan aan bij je boeking.