Val Thorens

Ieder jaar sluiten de echte snowboard en ski fanaten in de meiweek het winterseizoen af in Val Thorens! Het dorp Val Thorens houdt speciaal voor deze week de pistes 1 week langer open.

In de eerste week van mei zijn de sneeuwcondities nog steeds goed genoeg om lekker te kunnen rijden en 's middags kan je onder het genot van een chocolat chaud een terrasje pakken om nog de laatste zon uurtjes mee te pikken.

Voeg daarbij: het goed geshapete funpark, snowboard clinics en lessen, het testcenter, de Nederlandse party's in verschillende kroegen en disco's aan toe en de week is compleet. Ook is er bij goede condities de mogelijkheid dat er een Big Air Bag ligt.

Je komt in een groep terecht met (freestyle) skiers & snowboarders die altijd zin hebben om te rijden maar ook altijd in gezelligheid.
Doordat er veel gebeurd in het dorp, maar je ook lekker je eigen gang kan gaan is dit een week waar je het zeker naar je zin gaat hebben met veel (nieuwe) bekende en onbekende. Reden genoeg om te boeken en gewoon lekker te komen rijden.


Locatie

Val Thorens Het dorpje Val Thorens Val Thorens (2300m) is het hoogst gelegen dorp in Europa. Een dorp met veel apres-ski en andere uitgaansmogelijkheden. Zeker in deze afsluitweek geen gemis, waar een groot deel van de Nederlandse Ski- & Boardscene komt om te feesten. Na een dag boarden kun je jezelf ook nog even vermaken in het dorp. In de avond is er ook genoeg te doen in Val Thorens.

Val Thorens dorp

Omdat Val Thorens en een groot deel van het skigebied boven de boomgrens ligt, zijn er vele mogelijkheden voor off-piste snowboarden. Daarnaast is er een snowboard-park waar de boarders zich kunnen uitleven, met onder andere een een goed geshapted funpark.

Val Thorens Skigebied