Werken bij Ripstar

Binnenkort komen er meer snow- en surfvacatures online, houd de website in de gaten of meld je aan voor onze "job Alerts".

Ben jij een gepassioneerde en getalenteerde boardsporter en wil jij ons team versterken? Bekijk hierboven welke vacatures er beschikbaar zijn, voor zowel ons kantoor-, winter- als zomerteam! Geïnteresseerd in één van bovenstaande functies? Klik dan op de functie voor meer informatie en solliciteer direct.

Office jobs

Ripstar is een dynamisch bedrijf en biedt jouw een uitdagende baan in een jong, sportief en ambitieus team. Wij streven er naar om onze geliefde snow- en surfsport naar een hoger niveau te brengen, maar tegelijkertijd ook toegankelijker, veiliger en leuker te maken voor een brede doelgroep. Wij organiseren reizen van de hoogste kwaliteit, onze kracht is een diep gewortelde passie voor boardsports. Als team steken wij veel commitment in het realiseren van een unieke beleving voor onze gasten. 

Stage lopen bij Ripstar

Ben jij opzoek naar een uitdagende stage waar eigen initiatief en ontwikkeling voorop staan? Durf je verantwoordelijkheid te pakken en met een kritische blik advies te geven? Wij werken met een klein team en jij als stagiaire wordt daar al snel onderdeel van. 

Open sollicitatie 

Staat er geen vacature tussen die past bij jouw ambities en ervaring, maar weet je zeker dat je ons team met jouw kennis en kunde kunt versterken? Laat het ons weten! Ripstar is flexibel en altijd bereid mee te denken, wij zijn benieuwd naar je ideeën! 

Voor alle vragen omtrent het solliciteren kan je mailen naar sollicitatie@ripstar.nl