Ripstar On Tour 2019


Goed nieuws! Ripstar On Tour is terug!

Yes! Het winterseizoen is weer begonnen! Buiten wordt het kouder en ook in de wintersportgebieden kleuren de bergen wit en worden de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen getroffen. Wij kunnen niet meer wachten om op onze ski's of snowboard te staan! Daarom zoeken wij alvast de sneeuw op in de indoorhallen!

De eerste stop van Ripstar On Tour zal plaatsvinden op 29 november tijdens de Boardersnight in SnowWorld Zoetermeer. Wij zullen aanwezig zijn om GRATIS ski- en snowboardclinics te verzorgen. Naast deze clinics zijn er verschillende snowboardmerken aanwezig met de nieuwste boards die getest kunnen worden! Het testen van de boards kan van 19:00 - 23:00.

De tweede stop van Ripstar On Tour zal plaatsvinden op 06 december in De Uithof, Den Haag. Ook hier bieden wij weer gratis clinics aan! Tevens wordt hier het evenement Freestyle Friday gehost. Een moment waarop alle Nederlandse freestylers zijn of haar skills laat zien! Dit mag je niet missen!

Voor het testen is geen inschrijving verplicht, maar voor de clinics wel!

29 november & 6 december 2019 SnowWorld / De Uithof GRATIS* Aanmelden  

* Baantoegang en/of huurmaterialen dien je zelf te kopen.


Clinic programma

Clinics
19:00 Learn to Ride
19:00 Lift up your Freestyle

20:00 Learn to Ride
20:00 Lift up your Freestyle

21:00 Learn to Ride
21:00 Lift up your Freestyle

'Learn to Ride'
Wil je graag kennismaken met wintersporten? Leer de basics van het snowboarden of skiën. Voel hoe het is om een berg af te glijden, te remmen en misschien wel je eerste bochten te draaien! 

‘Lift up your Freestyle’
Al eerder gesnowboard of geskied? Dan krikken onze Ripstar coaches jouw techniek- of freestyleniveau op met deze clinic en leer je je eerste ollies, 180’s, butters op de piste en leer je hoe je met stijl de piste af gaat. Of ga met onze Ripstar coaches mee het funpark in, leer obstakels rijden, van boxen tot rails tot kickers. Let’s go!

Praktische info

  • Maximaal 2 clinics per persoon
  • Een clinic duurt ongeveer 50 minuten 
  • Zorg dat je minimaal een halfuur van tevoren aanwezig bent, de clinics starten op tijd

Aanmelden


Aanwezige testmerken

CAPiTA, Union, Bataleon, Switchback, K2, Ride, Rome, Lib Tech, Gnu, Bent Metal, Yes, Arbor, Niche, Slash, Jones, Flow, Nitro, Now & Drake