Freeride gear

Lawine Safety Equipment

Bij Ripstar kun je deze week ook een safetyset huren; dat wil zeggen een lawinepieper, een schep en een sonde. Mocht je deze uitrusting zelf al bezitten, neem deze dan vooral mee. Ripstar werkt met de splinternieuwe Ortovox 3+ lawinepiepers. Deze 3-antenne apparaten werken nog preciezer en makkelijker dan andere modellen.

Lawine Airbag

Het gebruik van een lawine airbag is verplicht tijdens al onze off-piste reizen. Wanneer je deze niet zelf in je bezit hebt is het mogelijk deze te huren bij Ripstar. Ripstar werkt met Ortovox lawine airbags. Het splinternieuwe Avabag systeem is het lichtste en meest compacte systeem op de markt en is ontwikkeld door de oprichters van Snowpulse. We hebben zowel de Freerider 22l met ingebouwde backprotector als de ultralichte Ascent 30L.

Freeride Ski's

Ga je mee op een van onze freeride trips of wil je gewoon graag eens freeride ski's uitproberen? Huur dan via Ripstar Rental. Ons assortiment wordt jaarlijks aangevuld met de nieuwste freeride modellen van Salomon Freeski

Tour Ski's

Ben je een skitour aan het plannen maar heb je nog geen eigen tour ski's? Niet getreurd, Ripstar Rental biedt complete Tour Ski sets aan. Bij de sets zitten telescoopstokken, klimvellen en tour bindingen inbegrepen. Ook ons Tour Ski assortiment wordt jaarlijks aangevuld met de nieuwste Salomon modellen.

Freeride Snowboards

Altijd al eens op een breed poederboard willen rijden maar heb je er zelf geen een? No problem! Ripstar Rental verhuurd verschillende modellen snowboards speciaal ontwikkeld voor het off-piste terrein. Zo behoudt je een stuk makkelijker je snelheid en controle in die diepe poedervelden!

Splitboards

Ben je een beetje uitgekeken op de stukjes verreden sneeuw naast de pistes en ga je liever diep de backcountry in? Ripstar Rental heeft ook voor uw backcountry trips de juiste uitrusting. De Splitboardsets worden compleet geleverd met splitboard bindingen, klimvellen en telescoopstokken.

Prijzen

Prijzen Boek nu