Werken bij Ripstar Snow

Momenteel gaat er nog veel aandacht naar de organisatie van het winterseizoen van Ripstar. Het kan zijn dat een reactie op de sollicitatie langer duurt dan verwacht. Wij proberen zo snel mogelijk te antwoorden. Alvast bedankt voor je begrip.

Organiseren van Snow reizen van de hoogste kwaliteit vanuit een diep gewortelde passie voor sport, skills en plezier. Bij Ripstar steken wij ieder winterseizoen veel commitment in het realiseren van een unieke beleving voor onze gasten. Deel jij onze passie en wil jij bijgedragen aan het realiseren van een memorabele poederbeleving voor onze deelnemers? Zijn de bergen ook jouw grote liefde en alles dat zij te bieden hebben? Solliciteer dan naar de tofste job voor in de sneeuw!

Onze bestemmingen Snow

Ripstar heeft een ruim aanbod in onder andere off-piste, freestyle en freeride reizen. Vooral voor particulieren, maar ook voor verscheidene groepen zetten wij ons in om die unieke beleving te creëren in gebieden met ieder haar eigen charmes. In de Alpen, Scandinavië, Noord-Amerika en zelfs in het verre oosten kleurt Ripstar de hagelwitte poeders en pistes. Gespecialiseerde gidsen en professionele leraren geven invulling aan het diverse winterprogramma. 

Snow crew

Fundamentele functies in de Ripstar snow crew zijn de snowboard- en ski specialisten. Voor ieder winterseizoen zijn we op zoek naar Landes gecertificeerde snowboard en ski instructeurs met dezelfde drive. Mensen met een passie voor de sneeuw en die het leuk vinden om deze te delen met onze deelnemers. Als leraar voor Ripstar ben je een professional die de lifestyle leeft en stoked is voor iedere afdaling. Je bezit didactische en methodische vaardigheden die de gasten helpen beter te worden. Flexibele, sociale en communicatieve kwaliteiten dragen bij aan de kwaliteit van de lessen. Daarbij staat veiligheid bij iedere activiteit centraal. Tot slot ben jij een ervaren snowboarder en/of skiër met ontwikkelde vaardigheden in freestyle en off-piste.

Kortom, een medewerker van de Snow crew is:

 • In het bezit van minimaal een geldig Landes diploma
 • Een ervaren lesgever
 • Doelgericht en enthousiast
 • Zelfstandig
 • Creatief en flexibel
 • Communicatief vaardig

Begeleider Snow

Een belangrijke functie binnen onze jeugd reizen zijn de entertainers. Mensen met gevoel voor de doelgroep met energie en passie voor een creatief programma buiten de pistes. De begeleider is een begeleider en zo dus ook verantwoordelijk voor de deelnemers. De begeleider is enthousiast en snapt de behoeften van de groep. 

Kortom, een begeleider is:

 • Een initiatiefnemer
 • Verantwoordelijk
 • Doelgericht en enthousiast
 • Zelfstandig
 • Creatief en flexibel
 • Communicatief vaardig

Solliciteren

Pas jij in de bovenstaande omschrijving van de Snow crew? Solliciteer dan vandaag nog! 

Vul je gegevens in via de pagina: Sollicitatieformulier. Stuur vervolgens een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met een motivatie waarom jij graag bij Ripstar wilt werken (vergeet niet je CV toe te voegen).  

Hartelijk bedankt voor je interesse. Wij proberen zo snel mogelijk van ons te laten horen zodra we alle nodige gegevens hebben. Stay stoked!