Aloha's Europa Surftrip

Op surfvakantie in Frankrijk? Dit jaar gaat Aloha met jullie richting L'amelie Plage (Frankrijk) om de echte oceaan golven te surfen. Pal aan de zee bevindt zich onze camping: drie keer vallen en je ligt met je surfplank in het water! We verblijven op het camp van Ripstar, wat speciaal voor jou eerder opbouwt. De instructeurs van Aloha helpen je vervolgens graag op weg om je eerste golf te pakken, of om je te helpen bij het verleggen van je grenzen. Ver weg van de crowd, met een kleine gezellige groep fanatieke surfers, maken we er weer een mooie surfvakantie van. See you there?!

/

Elke dag kan je heerlijk surfen in de Franse golven van de Atlantische oceaan. De lessen worden verzorgt door onze eigen instructeurs van Aloha. Heb je nog nooit gesurft of wil je juist de techniek verbeteren? Voor elk level zullen er lessen zijn. De camping staat op loopafstand van de surf, dus je ligt zo in het water. Even uit gesurft? Dan kan je heerlijk chillen op het strand, mee doen aan de sport&spel clinics of even genieten in een van de hangmatten op het camp. Ben je het strand zat? Dan kan je ook gebruik maken van het zwembad op de camping. Elke dag zal er ontbijt, lunch en diner verzorgt worden door de crew van Ripstar. Geef voedsel allergie op tijd door, dan kunnen we daar rekening mee houden.

Voor wie?

De Aloha's Europa Surftrip is voor iedereen van 12-15 jaar. De week is voor minimaal 15 en maximaal 30 kinderen. Dat betekent veel persoonlijke aandacht en een super gezellige week. Wees er snel bij!

Het surfcamp is van 21 april t/m 29 april 2017. De bus vertrekt op vrijdag 21 april, de aankomst in Frankrijk is dus op zaterdag 22 april 2016. Op vrijdag 28 april vertrekken we weer met de bus naar Nederland en komen we op zaterdag 29 april weer op Nederlandse bodem. 

Data en Prijzen

Kosten: €499,- per persoon.

Inclusief:

 • 4 x 2 uur surflessen voor beginners en gevorderde (verzorgt door instructeurs van Aloha)
 • Gebruik van boards en wetsuits
 • Verblijf van 6 nachten in tenten (op indeling)
 • Alle dagen ontbijt, lunch en diner (exclusief busreis
 • Toffe Sport & Spel clinics
 • Heen- en terugreis met busvervoer
 • Gebruik van overige clinic materialen
 • Gebruik van zwembad op de camping met toffe glijbanen
 • Administratie en reserveringskosten
 • Een super chille surf sfeer

Exclusief:

 • Een reis/annuleringsverzekering. Een reisverzekering is verplicht en belangrijk als je met ons mee gaat.
 • Wil je, je eigen surfboard meenemen? Hiervoor rekenen we €25,-. Geef dit door bij je boeking.

Voorwaarden:

 • Alle deelnemers aan onze Europa Surftrip kunnen alleen deelnemen met een geldig zwemdiploma.
 • Er is maximaal plek voor 30 kinderen. Wees er dus vroeg bij om een plekje te krijgen!

Wie is Aloha?

Sinds 2002 is Aloha een onmisbare surfschool op het noorderstrand van Scheveningen. Het hele jaar open en barst van de mogelijkheden. Gekwalificeerde en professionele surfleraren staan klaar voor zowel beginners als gevorderden. Een op maat gemaakte surfles met veel plezier. Ben je nieuwschierig naar Aloha en alle mogelijkheden? Neem dan een kijkje op: http://www.golfsurfschool.nl/

Boeken

De surftrip is van 21 april t/m 29 april 2017. Inschrijven kan tot en met 1 april 2017. Inschrijven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Heb je nog vragen of zin om te babbelen? Twijfel dan niet om te mailen of bellen naar de surfschool. See u in France!