Ripstar Young Community

De community is een (in snel tempo groeiende) groep 'Youngsters' met een grote liefde voor snowboarden, freeskiën, surfen en/of wakeboarden. Één van de belangrijke waarden voor Ripstar is onze passie voor de sporten aan de deelnemers over te dragen. Jaarlijks helpen wij onze deelnemers progressie te maken en beter te worden in de sporten waar ze van houden. Gepaard met een vette vakantie en een hoop leuke mensen brengt ons dat samen en creëren we een community. Om de community vorm te geven worden zowel deelnemers als crew van onze Young surf-, snow- of wakecamps automatisch Ripstar Member. Wij organiseren reünies voor Members om weer samen te komen en de mooie herinneringen te delen. Daarnaast organiseren we ook evenementen exclusief voor Members, zoals de jaarlijkse Member Sale eind oktober. 

Nog geen Member, maar wil je wel op de hoogte zijn van de nieuwste activiteiten, camps en events? Meld je aan voor de mailinglist. 

Volg ons op Facebook en andere social media. Hier vind je nieuws, promotiefilmpjes, foto's van de reizen, info over aanstaande events, goede muziek en misschien nog wel belangrijker: je kan in contact komen met anderen die naar hetzelfde camp zijn gegaan of die nog met hetzelfde camp meegaan als jij! We proberen voor elk camp een aparte evenementpagina op Facebook aan te maken. Klik op onderstaande buttons en stay tuned! 

Facebook Instagram  YouTube Twitter