Welcome to Ripstar

Filters

Reviews
Afdeling Alles
 • Alles
 • Young - 193 Reviews
 • Snow - 51 Reviews
 • Surf - 151 Reviews
 • Kite - 17 Reviews
 • Family - 75 Reviews
 • Groups - 17 Reviews
Sortering Meest behulpzaam
 • Meest behulpzaam
 • Meeste sterren
 • Minste sterren
 • Nieuwste review
 • Oudste review
Bekijk 0 reviews

Aloha Surf

Dé surfschool en surfshop van Scheveningen.

Geniet van een dag vol surf en Hawaiiaanse beach vibes bij Aloha in Scheveningen! Op slechts 100 meter van het Noordelijk havenhoofd, recht voor de beste surfspot van Nederland, vind je Aloha’s tropische beachclub, surfschool en surfshop. Je kunt er leren surfen, surfboards en wetsuits huren, maar ook chillen in het zonnetje en heerlijk eten en drinken in de surfbar. Voor een dag vol strand en surf moet je bij Aloha zijn. En het goede nieuws: dit kan 365 dagen per jaar.

Surf School

De surfschool van Aloha biedt surflessen voor alle leeftijden en niveaus.

1/ Kids
Om helemaal voorbereid te zijn op je surfvakantie bij Ripstar, kun je alvast een surfles nemen in Scheveningen. Zo heb je de basis alvast onder de knieën! Als je nog geen ervaring hebt, kun je starten met een introductieles. Graag surfen met je gezin? Boek dan de familie surfles. Je kunt al op surfles vanaf 6 jaar, zolang je minimaal je A-diploma hebt.

Ben je op surfkamp geweest maar nog lang niet uitgesurfd? Bij Aloha kun je het hele jaar door lekker doorsurfen. Wil je het liefst elke week wel surfen? Join de surfclub! Bij de surfclub krijg je wekelijks training op je eigen niveau, met een vast groepje en een vaste instructeur. Zo boek je snel progressie.

2/ Volwassenen
Nog even oefenen voordat je op surftrip gaat? Volg een surfles bij Aloha! Zo kun je op je surfvakantie meteen de golven trotseren. Er is voor iedereen een geschikte les. Als je nog nooit hebt gesurfd, kun je beginnen met een introductieles, in groepsverband of privé. Heb je al enige ervaring en wil je zelf nog een keertje oefenen zonder begeleiding? Huur surfgear en draai vast warm in de Scheveningse golven.

Ook na je surfvakantie is er nog genoeg te beleven bij Aloha, in Scheveningen kun je namelijk ook heerlijk surfen. Wil je serieus werken aan je surf skills? Doe dan mee met de wekelijkse surftraining voor volwassenen. Wie weet maak jij binnenkort je eerste bottom turns, topturns en cutbacks!

3/ Verhuur
Bij Aloha kun je al het materiaal huren dat nodig is om te surfen. Wetsuits, softtops, longboards en shortboards maar ook mini malibu’s of een midlength huren. Voor de koude dagen zijn er natuurlijk ook caps, schoentjes, handschoentjes en winterwetsuits. Na je sessie kun je heerlijk warm douchen in de kleedkamers en er zijn kluisjes om je waardevolle spullen op te bergen. Ook als het flat is, dan is er genoeg te doen. Ga lekker (surf)skaten op de Scheveningse boulevard! Heb je een surfvakantie bij Ripstar geboekt? Dan krijg je korting bij het huren van een board + wetsuit!

Surfles Scheveningen

Surf Shop

Heb je nog iets nodig voor je surfvakantie? Kom langs bij Aloha Surfshop in Scheveningen, of shop online! Bij Aloha surfshop krijg je het beste advies over surfboards, wetsuits en ander surfmateriaal. Ga je dit jaar op reis met Ripstar? Dan krijg je korting bij Aloha’s surfshop. Ook als je na je surfvakantie zo stoked bent dat je je eigen materiaal wilt aanschaffen, kun je bij Aloha terecht. Heb je een mooi surfboard in de surfshop gezien maar wil je ‘m graag eerst uitproberen? Vraag Aloha of ze het board in de test hebben staan! Een groot gedeelte van de surfboards die in de winkel verkocht worden hebben ze ook in de verhuur.

Ontdek de surfshop

Surf Foods

Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds kun je bij Aloha heerlijk eten. Ze hebben een ruime keuze aan ontbijt, lunch, borrelhapjes en diner! ‘s ochtends na een sunrise surfsessie kun je heerlijk en gezond ontbijten, voor ieder wat wils. Tijdens de zonnigste uren kun je lekker in de zon lunchen. Zin in een after surf borrel? Dat komt vast wel goed bij Aloha. Heb je grote honger? Mooi! Je kunt kiezen uit heerlijke borrelhapjes, burgers en nog veel meer. Een tafel reserveren kun je doen via de website.

Surf food in Scheveningen

Ripstar en Aloha werken samen. Daarom krijg je als gast van Ripstar korting in de surfschool, surfshop én in het restaurant op vertoning van je boekingsbevestiging van Ripstar. Veel surfplezier!