Surfcamps,

Surfvakanties 

en Opleidingen


Bij de brede beachbreak van het Franse L'Amélie Plage verrijst voor het negende jaar het chillste Nederlandse surfcamp in Frankrijk, het Ripstar Surfcamp
Pal aan zee, boven op de duinen, bevindt zich onze locatie met uitzicht op de golven. Drie keer vallen en je ligt met je surfplank in het water! 

Tijdens deze surftrip word je van alle gemakken voorzien: een chef-kok die de lekkerste surf-maaltijden klaarmaakt, een surfbar met biertjes, wijn, frisdrank en ijsjes en een ruime tent voor je nachtelijke rust. De crew is stoked en staat 24/7 voor je klaar om je de chillste week uit je leven te geven. Een echte vakantie gericht op twintigers en dertigers, geen gillende jeugd in de buurt dus!

Wil je toch graag iets verder weg van huis en ben je op zoek naar het echte surf-avontuur? Ga dan mee met een van onze gave surfvakanties naar bijvoorbeeld Bali.

Bij Ripstar staat het surfen op één, daarom werken wij uitsluitend met internationaal gediplomeerde Nederlandse instructeurs. Om de surfsport te promoten, te steunen en ons aanbod van gekwalificeerde instructeurs kwalitatief hoog te houden bieden wij ook instructeurs trainingen en opleidingen aan. 

Ver weg van de crowds, met een kleine gezellige groep volwassen surfers en een gepassioneerde crew maken we er weer een onvergetelijke zomer van: stay stoked!!
 

Gratis slippers bij elke boeking

Boek je surfvakantie in april en ontvang een gratis set slippers! 

Deze actie is geldig tot en met 18 april.


 

Zomer komt eraan!!

Met de flinke sneeuwval in de Alpen is deze winter voor ons zeker nog niet voorbij, toch zijn wij ondertussen al hartstikke hard bezig met de voorbereidingen voor jouw aankomende zomer. “Snow is only frozen water” en dat betekent dat wij na het winterseizoen gewoon lekker door gaan op de plankjes. Reserveer snel jouw plekje op het relaxte surfcamp in L'Amelie Plage.

**Ripstar Young Surfcamps**

We hebben de succesformule van onze surfcamps in L’Amelie ook doorgevoerd op onze Ripstar Young Surfcamps. Voor iedereen jonger dan 19 die graag een leuke avontuurlijke vakantie wil met veel zon, zee en surfen, ga mee met Ripstar Young! Check: www.ripstar.nl/young

 

Informatie meeting opleiding Surf Instructeur

Informatie meeting
Om iedereen optimaal voor te bereiden op de opleiding tot ASI Surf Instructor en Surfcoach Lifesaver Opleiding en om geinteresseerde verder te informeren, organiseren wij dinsdag 18 maart bij ons op kantoor in Amsterdam een informatie meeting.

Datum: dinsdag 18 maart 2014
Waar:  Amsterdam, Admiraal De Ruyterweg 547 (mogelijkheid tot gratis parkeren)
Tijd:    20.00 - 22.00 uur 

Tijdens deze meeting leggen we precies uit wat je te wachten staat. We behandelen de inhoud van de opleiding qua theorie, surf- & zwemvaardigheden en examenstof. We bespreken wat je mogelijkheden zijn met dit internationale erkende diploma. Ook zullen we bespreken wat de mogelijkheden zijn om bij Ripstar aan de slag te gaan. Meer info klik hier...

Meer informatie over de volgende opleiding van 27 april t/m 4 mei vind je op de volgende pagina: Surf Instructor Course in Zandvoort!

Heb je de opleiding al afgerond en hoef je alleen nog maar je Lifesaver te updaten? Dan kan dat bij ons van 27-29 april 2014. Meer info klik hier ... 

Early Bird Acties

Amelie Plage 2014 DUO-DEAL*:

Boek vóór 5 oktober 2013 het Ripstar Surfcamp in Amelie Plage en neem gratis een vriend of vriendin mee! Een Early Bird actie van jewelste, 2 voor de prijs van 1! Snel boeken dus…

Als je nu nog niet weet in welke week je wilt gaan is dat geen probleem. Op de DUO-DEAL zit de vrijheid om later (voor 1 maart 2014) te beslissen in welke week je deze actie wilt invullen.

http://www.ripstar.nl/surf/surfvakantie-frankrijk-lamelie-plage.html

Stappenplan:

Beide personen moeten zich opgeven via de site, bij een van beide vermelden vrijplek early bird actie

Bij reisgenoten vermelden met wie je reist cq met wie je de actie aangaat

Je kan bij opmerkingen vermelden of de week die jullie gekozen hebt al fix is of nog onder voorbehoud

Lees verder ook de actievoorwaarden hieronder...

Actievoorwaarden:

  • Duo actie slaat op het surfcamp package twv 349/399, dwz alle opties en kosten ter plaatse zoals evt diner, bus en verzekeringen dienen wel door beide betaald te worden   
  • Niet te boeken in combinatie met andere acties of kortingen
  • De duoactie geldt voor een week, dus boek je gezamenlijk  een tweede week dan betalen jullie de tweede wel, daarvoor geldt de verleningsprijs
  • Alle weken zijn te boeken m.u.v. de laatste week juli en eerste week augustus
  • Per gezamenlijke boeking is er ook slechts 1 aanbetaling ad 100euro die direct betaald dient te worden. Het restant van de betaling dient uiterlijk 4 weken van te voren worden betaald.
  • Geef bij opmerkingen aan dat het gaat om de 'early bird actie' en geef bij reisgenoten aan wie je meeneemt
  • De reisgenoot moet ook direct inboeken en bij opmerkingen aangeven dat het gaat om de 'early bird vrijplek', hij/zij krijgt een 0-factuur
  • Je hebt de mogelijkheid om vóór 1maart te kiezen in welke week de actie ingezet gaat worden, vermeld bij opmerkingen of je gekozen week fix is of nog onder voorbehoud.


Surf on Snow GEAR-DEAL:

Boek vóór 1 november 2013 de Ripstar Surf on Snow week en krijg 50 euro tegoed voor de Ripstar Sale.

http://www.ripstar.nl/surf/snowboardvakantie-voor-surfers.html

 

Surf on Snow:

Surfen is natuurlijk fantastisch, maar snowboarden of skiën is ook heel gaaf. Ben je een wintersporter of heb je het altijd al een keer willen proberen? Ga dan met ons mee op trip naar Oostenrijk! Speciaal voor de mensen die op het surfcamp geweest zijn is er een week georganiseerd in Kaprun, Salzburgerland. Daar heb je een top skigebied met veel pistes, maar ook funpark en off-piste mogelijkheden. Daarnaast is Kaprun leuk om uit eten te gaan, te apres-skien of te shoppen. Check de site voor verdere info:

http://www.ripstar.nl/surf/snowboardvakantie-voor-surfers.html

Wil je alvast een keer gratis een proefles of clinic meedoen onder leiding van Bjorn, Sil of een andere Ripstar Snowboard instructeur; schrijf je dan in en kom dan 5 oktober naar de opening het snowboardseizoen in Snowworld Zoetermeer.

Check de info:

http://www.ripstar.nl/snow/component/content/article/10-bedrijfsinfo/252-nieuws-ripstar-clinics-winteropening.html


 

Ripstar Sale @ the Amsterdam Office:

Onze jaarlijkse SALE staat weer op de planning. 26 en 27 oktober op het kantoor in Amsterdam. Hier is veel Snow Gear te verkrijgen waaronder Snow Jackets,Snow Pants, maar ook Hardwear zoals ski’s en skischoenen, snowboards en snowboardschoenen, Lawine-airbags, goggles en andere sneeuwspullen maar ook veel streetwear en sneakers van o.a. nike6.0, adidas, és, Supra en Emerica. De Ripstar crew zal er staan om je te assisteren bij je eventuele aankoop.


 

STRANDED FSTIVAL ZANDVOORT

Komend weekend vind in Zandvoort het Stranded Festival plaats. Op zondag 7 juli kan je bij Skyline13 Beachclub terecht voor alles wat om surfen, skaten, art en muziek draait. Zo is er een surf contest en een minramp contest, er spelen verschillende bandjes en zijn er allemaal verschillende clinics.

Ripstar support dit event, dus kom gezellig langs. Oh ja, het is nog gratis ook!


Lees meer...
 

We geven twee vrijplekken weg!

Op vrijdag 21 juni begint de zomer! Wil jij nog een vrijplek winnen voor de Ripstar surf vakantie? 

Dat kan, wij verloten weer twee plekken. Hoe maak je kans:

1. Ga naar onze Facebook pagina en deel de foto (winactie) openbaar op je eigen tijdlijn. Onder de delers en likers verloten wij 1 vrijplek. De winnaar wordt na vrijdag 21 juni bekend gemaakt. 

2. Boek de Ripstar surfvakantie tot en met vrijdag 21 juni. Onder de boekers verloten wij eveneens 1 vrijplek. De winnaar wordt na vrijdag 21 juni bekend gemaakt.

Check facebook of je een van de gelukkig bent .....


 

REMEMBER THE GOOD TIMES!

THANKS TO:

Ripstar Surf Vacation France from edegraaf on Vimeo.

 

What's new?

Elk jaar probeert Ripstar de succes formule van het Surfcamp te verbeteren door nieuwe ervaringen en producten aan te bieden. Dit jaar breiden wij op meerdere vlakken uit. In de keuken breiden wij het aanbod panini's uit en is er een extra toaster bij gekomen om de wachttijd te verkorten.

Net als voorgaande jaren zullen wij weer een gezonde, voedingsrijke maaltijd verzorgen. De laatste tijd wordt biologisch steeds belangrijker, daarom gaan we meer de nadruk leggen op een bewuste maaltijd. De kok zal meer met locale producten gaan werken zoals vis uit de locale haven, streek wijn en verse locale kruiden. Biologisch eten wordt bij ons al jaren gebruikt in de keuken. Dit jaar streven we ernaar om een vegetarische biologische maaltijd aan te bieden. Deze combinatie wordt naast onze normale classic maaltijd door onze kok bereidt.

Voor het dagelijks vertier hadden we afgelopen jaar al veel activiteiten die onze clinic-dude jullie gratis aanbood. Dit jaar hebben wij voor de longboard clinics nieuwe boards van het merk Freedom Dolly, het zomer label van het snowboard merk Lib-tech. Op het surfcamp zullen wij dit jaar ook nieuwe activiteiten aanbieden zoals tarp-surfen en slacklinen.

 

Amelie loopt vol!

Al vanaf januari stromen de boekingen binnen voor Amelie. Voor ons is het leuk om te zien dat er veel mensen uit voorgaande jaren terug komen om weer een weekje Amelie mee te pakken. Ons hoofdseizoen loopt al aardig vol, kijk vooral ook naar de eerste weken waar je met korting aan deel kan nemen. 
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 3
Delen