Werken bij Ripstar

Organiseren van Snow reizen van de hoogste kwaliteit vanuit een diep gewortelde passie voor sport, skills en plezier. Bij Ripstar steken wij ieder winterseizoen veel commitment in het realiseren van een unieke beleving voor onze gasten. Deel jij onze passie en wil jij bijgedragen aan het realiseren van een memorabele poederbeleving voor onze deelnemers? Zijn de bergen ook jouw grote liefde en alles dat zij te bieden hebben? Solliciteer dan naar de tofste job voor in de sneeuw!

Onze bestemmingen

Ripstar heeft een ruim aanbod in onder andere off-piste, freestyle en freeride reizen. Vooral voor particulieren, maar ook voor verscheidene groepen zetten wij ons in om die unieke beleving te creëren in gebieden met ieder haar eigen charmes. In de Alpen, Scandinavië, Noord-Amerika en zelfs in het verre oosten kleurt Ripstar de hagelwitte poeders en pistes. Gespecialiseerde gidsen en professionele leraren geven invulling aan het diverse winterprogramma. 

Snow crew

Fundamentele functies in de Ripstar snow crew zijn de snowboard- en ski specialisten. Voor ieder winterseizoen zijn we op zoek naar Landes gecertificeerde snowboard en ski instructeurs met dezelfde drive. Mensen met een passie voor de sneeuw en die het leuk vinden om deze te delen met onze deelnemers. Als leraar voor Ripstar ben je een professional die de lifestyle leeft en stoked is voor iedere afdaling. Je bezit didactische en methodische vaardigheden die de gasten helpen beter te worden. Flexibele, sociale en communicatieve kwaliteiten dragen bij aan de kwaliteit van de lessen. Daarbij staat veiligheid bij iedere activiteit centraal. Tot slot ben jij een ervaren snowboarder en/of skiër met ontwikkelde vaardigheden in freestyle en off-piste.

Kortom, een medewerker van de Snow crew is:

  • In het bezit van minimaal een geldig Landes diploma
  • Een ervaren lesgever
  • Doelgericht en enthousiast
  • Zelfstandig
  • Creatief en flexibel
  • Communicatief vaardig

Solliciteren

Pas jij in de bovenstaande omschrijving van de Snow crew? Solliciteer dan vandaag nog! 

Vul je gegevens in via de pagina: Sollicitatieformulier. Stuur vervolgens een e-mail naar: sollicitatie@ripstar.nl, met een motivatie waarom jij graag bij Ripstar wilt werken en bijgevoegd een CV.  

Hartelijk bedankt voor je interesse. Wij proberen zo snel mogelijk van ons te laten horen zodra we alle nodige gegevens hebben. Stay stoked!