Snowworld winteropening

Nog geen plannen voor vrijdagavond 25 november? Plan dan nu direct in je agenda om een hele avond te gaan snowboarden/skiën met de Ripstar coaches en verschillende boards te testen in Snowworld Zoetermeer. We hebben een 'Ski Techniek' clinic voor de halfgevorderden en 'Tourski' of 'Freestyle'' clinics voor de gevorderden. Wat neem je mee? Warme kleren, muts en handschoenen. 

Boek online je toegangskaartje met korting voor een gehele avond voor maar €19,95 via deze unieke link (4 uur kaart, vanaf 18:00). Toegang tot de clinics en testmateriaal is volledig gratis! Huur wel je eigen ski's en of snowboard materialen via Snowworld. 

Inschrijven voor de clinics is wel verplicht. Zonder inschrijving kunnen we je geen plek in een groep garanderen! Schrijf je nu in!

Blijf op de hoogte via onze speciale event page.

Clinics:
18:30 Ski techniek 
18:30 Ski freestyle
18:30 Tourski

20:00 Ski techniek
20:00 Ski freestyle
20:00 Tourski

21:30 Ski techniek
21:30 Ski freestyle
21:30 Tourski

Praktische info
- een clinic duurt ongeveer  60 minuten
- maximaal 1 clinic inschrijven per persoon
- zorg dat je minimaal een half uur eerder aanwezig bent, de clinics starten op tijd!
- Exclusief baantoegang. Koop online via SnowWorld om met korting de baan op te gaan. 

SnowWorld Zoetermeer
Buytenparklaan 30
2717 AX Zoetermeer

Aanmelden

Ripstar Snowboard organiseert dit jaar de nieuwe Snowtrip 18+ in Oostenrijk. Een volledig verzorgde week vol met snowboarden, skiën, chillen, apres ski & gezelligheid met de Ripstar coaches. De gepassioneerde en gediplomeerde crew weet als geen ander hoe ze een vette week moeten organiseren en jou de tijd van je leven kunnen geven. Ga je mee?