Ski & Snowboard Camps

Dé wintersport voor de sportieve jeugd waar skiën of boarden centraal staat!

Wil je mee met een wintersportkamp? Tijdens de schoolvakanties organiseren wij verschillende unieke wintersportkampen in Oostenrijk. Ga samen met de Ripstar instructeurs en crew de verse sneeuw in. Geen zorgen, alle snowcamps vertrekken gegarandeerd en hebben 24/7 begeleiding!

Ontmoet nieuwe vrienden, leer beter snowboarden of skiën en ervaar de gaafste wintersport van je leven. Voor zowel de gevorderde als beginners organiseren wij volledig verzorgde snowcamps voor jeugd en jongeren in Oostenrijk. De wintersportkampen worden 24/7 begeleid door gediplomeerde Ripstar instructeurs en begeleiders vanuit sporthogescholen. Zij kunnen als geen ander er een enorm gave wintersport van maken. Ripstar is van oorsprong een ski en snowboardschool uit Oostenrijk en iedereen krijgt daarom lessen inclusief en op zijn/haar eigen niveau om te zorgen dat je sowieso beter wordt. Maak je eerste sprongen, je eerste tricks of maak je eerste meters door de sneeuw! Alles is mogelijk!

Wanneer zijn de snowcamps van Ripstar Young?

We knallen het nieuwe jaar in met ons snowcamp op de sneeuwzekere gletsjer in Kaprun tijdens de kerstvakantie. Tijdens de voorjaar/krokus en carnaval vakantie gaan we naar dé jongere bestemming van Oostenrijk: Saalbach-Hinterglemm. Wil je echt leren "rippen" in de sneeuw, ga dan aan het einde van het seizoen mee naar de gletsjer van Stubai om samen met internationale pro's te freestylen! 

Benieuwd? Bekijk het filmpje of klik op één van de snowcamps hieronder.

Voor de ouders
Uw kind is enthousiast over onze reizen? Top! Maar waarschijnlijk zit u als ouder nog wel met wat vragen. Heel begrijpelijk, wij doen er alles aan om een veilige en onvergetelijke vakantie te kunnen aanbieden.

Onze young camps zijn volledig aangepast aan de jonge doelgroep. Op het moment dat uw kind de bus instapt is hij/zij volledig in handen van onze begeleiding tot op het moment dat hij/zij weer uit de bus stapt. De lessen en het entertainment gebeuren onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs en gepassioneerde entertainers die in het bezit zijn van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Onze crew bestaat veelal uit gediplomeerde L.O.-docenten en heeft veel ervaring met dergelijke sportcamps. Kinderen hebben bijna geen tijd om zich te vervelen door alle leuke activiteiten die op de planning staan. Maar uiteraard is er ook ruimte om onderling te chillen en te kletsen. Met onze professionele crew zit de sfeer op onze camps er goed in en heeft iedereen een leuke tijd.

Wilt u als ouder meer weten? Klik dan hier.